H πριγκίπισσα Άννα τίμησε τον Ντάνιελ Κρεγκ - Τον ανακήρυξε ιππότη του τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου

Kρεγκ. . Ντάνιελ Κρεγκ.
 

Ο 54χρονος Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρέγκ, ανακηρύχθηκε σύντροφος του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, την ίδια τιμή που έχει και ο Τζέιμς Μποντ, τον οποίο υποδύθηκε σε πολλές ταινίες από το 2006.

"Σας περιμέναμε. . . ", γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

Πριγκίπισσα Άννα απονέμει στον Ντάνιελ Κρεγκ το Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου - την ίδια τιμή που κατέχει ο χαρακτήρας του Τζέιμς Μποντ - σε αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του στον κινηματογράφο και το θέατρο".

 

 

Το Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, που ιδρύθηκε το 1818, "αναγνωρίζει την υπηρεσία σε μια ξένη χώρα ή σε σχέση με τις εξωτερικές και κοινοπολιτειακές υποθέσεις", σύμφωνα με τον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Ο Craig υποδύθηκε τον αγαπημένο ειδικό πράκτορα του Ian Fleming σε πέντε ταινίες που διήρκεσαν 15 χρόνια: "Casino Royale" (2006), "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012), "Spectre" (2015) και "No Time to Die" (2021).

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή του ηθοποιού του 007 με τη βασιλική οικογένεια. Έπαιξε τον Τζέιμς Μποντ σε ένα σκετς με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, αναφέρει το today

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ