Asia Argento: Η 47χρονη από την οποία ξεκίνησε το #metoo ερωτευμένη με 26χρονο πυγμάχο - Η τελευταία αγάπη του διάσημου σεφ που αυτοκτόνησε (φωτό)

21 χρόνια νεότερος ο νέος αγαπημένος της!

Η Asia Argento έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ιταλού πυγμάχου του MMA Michele Titi Martignoni, ο οποίος είναι 21 χρόνια νεότερος της.

Η 47χρονη Ιταλίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια δεν κρύβει την σχέση της με την ίδια να έχει δημοσιεύσει στην σελίδα της στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το roma.repubblica.it ο 26χρονος πρωταθλητής είναι γνωστός στον κόσμο του MMA με το παρατσούκλι «The Italian Thunder»

Η Argento το 2017 συνδέθηκε ρομαντικά με τον Anthony Bourdain, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2018. Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια, μέχρι και τον θάνατο του διάσημου σεφ.

Τρεις μήνες αργότερα η Asia έδωσε συνέντευξη στο DailyMailTV, με την ίδια να μιλά για τις κατηγορίες ότι εκείνη έφταιγε για την αυτοκτονία του τότε συντρόφου της. 

«Οι άνθρωποι λένε ότι τον δολοφόνησα. Λένε ότι τον σκότωσα», είπε κλαίγοντας. «Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται ότι αυτοκτόνησε για κάτι τέτοιο; Με είχε απατήσει και εμένα. Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Ήταν ένας άνθρωπος που ταξίδευε 265 μέρες το χρόνο. Απολαμβάναμε ο ένας την παρέα του άλλου. Αλλά δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες.».

Η Argento είναι μητέρα δύο παιδιών. Το 2001 απέκτησε μαζί με τον Ιταλό μουσικό Morgan την κόρη της Anna Lou, στην οποία έδωσε το όνομα της ετεροθαλούς αδελφής της  Anna Ceroli, η οποία πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Στις 27 Αυγούστου 2008 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Michele Civetta. Το δεύτερο παιδί της, ο  Nicola Giovanni, γεννήθηκε το 2008 στη Ρώμη. Το ζευγάρι χώρισε το 2013.

Όπως αναφέρει το nbcnews.com η Argento έγινε μια από τις πιο γνωστές ακτιβίστριες του κινήματος #MeToo, όταν αποκάλυψε στο περιοδικό New Yorker ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν την βίασε στο Φεστιβάλ των Καννών το 1997 όταν ήταν 21 ετών.

Το 2018, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη, ο 22χρονος τότε ηθοποιός και μουσικός Jimmy Bennett, την κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν 17 ετών.

Τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε διακανονισμό, με την Argento να συμφωνεί να πληρώσει 380.000 δολάρια. Η ίδια πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ