Η Κατερίνα Γερονικολού «παρέα με ένα σκιάχτρο» και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έτοιμος να χορέψει Ζορμπά στο χωράφι! (φωτό & βίντεο)

«Πρώτη φορά σε φάρμα, παρέα με έναν αγρότη-σκιάχτρο!»

Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με ένα τσιάχτρο, σε έχα χωράφι γεμάτο κολοκύθες!

«Πρώτη φορά σε φάρμα, παρέα με έναν αγρότη-σκιάχτρο!» έγραψε στο post της η ηθοποιός που βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά και στην Sweet Ridge Farms, όπως μαρτυρά και η τοποθεσία που έχει βάλει στην ανάρτησή της.

Ακόμα πρόσθεσε μεταξύ άλλων το #Halloween, το οποίο γιορτάζεται στις 31 Δεκεμβρίου. 

Instagram: katerina_geronikolou

Χθες ο σύντροφός της και παρουσιάστης του «Fishy» Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται επ'ισης στο Τορόντο σε ένα χωράφι με κολοκύθες, μαζί με τους συνεργάτες του από την εκπομπή του Mega.

«Το νοημα της ζωης είναι να πιάνεσαι στον Καναδά με φίλους και να προσπαθείς να χορέψεις Ζορμπά στα χωράφια !!!:·) #goodmorning from Toronto!!!!» διαβάζουμε στο post.

Στο κλιπ τους βλέπουμε όλους στη σειρά έτοιμους να χορέψουν - λένε ο ένας στον επόμενο «ξεκίνα», μέχρι που έρχεται η ώρα του Τσιμιτσέλη, ο οποίος γυρνά και βλέπει δίπλα του, το στιάχτρο!

Στο post έχει προσθέσει και τα Instagram του καναλιού και της εκπομπής, άρα μάλλον κάτι ετοιμάζουν για το Halloween.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ