Σοφία Βογιατζάκη: «Έμαθα στα 30 τόσο ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο - Δεν έχω μπει ποτέ σε μετρό» (βίντεο)

Η ηθοποιός με το μοναδικό χιούμορ σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη!

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Είμαι δύσκολη σαν άνθρωπος, είμαι περίεργος άνθρωπος. Δεν είμαι κοινωνική, είμαι επικοινωνιακή, κάποιοι το θεωρούν κοινωνικότητα αυτό ή εξωστρέφεια, αλλά είμαι κλειστή και ψιλόμονόχνωτη. Μου αρέσει να είμαστε εμείς και εμείς. Όταν παρουσιάζω εξωστρέφεια είναι αληθινή. Αλλά είναι αυτό το αντιφατικό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι.

 

 

Κάποιοι το παρεξηγούν, κάποιοι που είναι πιο οξυδερκείς καταλαβαίνουν ακριβώς ποιο είναι το σχέδιο. Δεν θα εμπιστευτώ πολύ εύκολα, όσο - όσο. Στη δουλειά θέλω να γίνονται, λίγο να μην υπάρχει η πειθαρχεία που πρέπει να υπάρχει, στραβώνω. Έχω καλό πράγμα να πω, θα το πω. Έχω κακό πράγμα πάλι θα το πω. Στο κακό, θα το πω μία, θα το πω δύο, μετά φεύγω» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός προσθέτοντας ακόμα:

«Όταν μπήκα στη δραματική σχολή, είχα τρομερή αλλαγή στο τέλος του πρώτου έτους. Έλεγα στο περιβάλλον μου ότι θα γίνω ηθοποιός και γέλαγαν. "Εσύ που ντρέπεσαι και τον ίσκιο σου θα γίνεις ηθοποιός;" μου έλεγαν. Ήμουν και είμαι ακόμα ντροπαλή. Αλλά, πάνω στη σκηνή δεν ντρέπομαι τίποτα, είναι ο μόνος χώρος που δεν χάνομαι, μου δημιουργεί ασφάλεια. Ξέρω είναι αντιφατικό, οξύμωρο και τρελό. Πλέον ντρέπομαι πολύ λιγότερο».

 

 

Ακόμα μίλησε για την πρώτη οντισιόν που είχε πάει και η οποία όπως είπε ήταν φιάσκο: «Πάω στην οντισιόν αποτυχημένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρει εμένα σκηνοθέτης από οντισιόν γιατί είμαι αρνητική και δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν πιστεύω πως ένας ηθοποιός, όσο ταλαντούχος και να είναι, μπορεί σε 10 λεπτά να κάνει σωστά τον ρόλο κάτω από αυτή την αγχωτική διαδικασία. Ήταν φιάσκο, έφυγα τρέχοντας από το θέατρο. Σε αυτή την αποτυχημένη οντισιόν με είχε δει ο σκηνοθέτης της σειράς “Είσαι το ταίρι μου” και έτσι μου πρότεινε να συμμετέχω».

Η ηθοποιός με το μοναδικό χιούμορ, περιέγραψε επίσης πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε το σπίτι της:  «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει «εδώ είναι»; Λέω «όχι». Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω «Αχ Νίκο έχεις δίκιο». Χάνομαι…».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη κλειστοφοβία που έχει, λέγοντας ότι δεν έχει μπει ποτέ σε μετρό γιατί φοβάται να κατέβει κάτω από τη Γη.

 

 

Ακόμα μίλησε για τις φοβίες που έχει με τα αεροπλάνα, λέγοντας ότι είπε «όχι» στο «Είσαι το ταίρι μου» γιατί δεν ήθελε να ταξιδέψει μέχρι την Αυστραλία. Μάλιστα, περιέγραψε μια απίστευτη εμπειρία της που είχε με ένα ταξίδι προς την Κύπρο.

 

 

Επίσης παραδέχτηκε ότι για χρόνια δεν  δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο: «Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»; Λέω «Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ