Δύσκολες ώρες για τον Τιμ Ροθ: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο γιος του Κόρμακ - έδινε μάχη με τον καρκίνο (φωτό & βίντεο)

Η δήλωση της οικογένειας

Δύσκολες ώρες για τον Βρετανό ηθοποιό Τιμ Ροθ και την οικογένειά του, αφού «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο γιος του ηθοποιού Κόρμακ.

Ο κιθαρίστας και συνθέτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο στα γεννητικά κύτταρα, τρίτου σταδίου, τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Τιμ Ροθ με τον γιο του Κόρμακ, Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην σχετικη ανακοίνωση η οικογένειά του ανέφερε: «Ήταν μια ηλεκτρική μπάλα ενέργειας και το πνεύμα του ήταν γεμάτο φως και καλοσύνη. Όσο άγριος κι αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του.

Η θλίψη έρχεται κατά κύματα, όπως και τα δάκρυα και τα γέλια, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε. Ένα χαρούμενο, άγριο και υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα έγινε άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε».

Ο Τιμ Ροθ με την γυναίκα του Nikki Butler, Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 25χρονος στην τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram είχε πει μεταξύ άλλων στους followers του: «Να θυμάστε ότι η ζωή είναι μικρή».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORM (@cormacroth)

 

Ο Κόρμακ Ροθ είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντυμετώπιζε με ένα post στο Instagram στο οποίο είχε γράψει:

«Τον Νοέμβριο της 21ης ​​Νοεμβρίου διαγνώστηκα με καρκίνο στα γεννητικά κύτταρα σταδίου 3. Από τότε το παλεύω καθημερινά,  Χημειοθεραπεία, υψηλές δόσεις χημειοθεραπείας, φάρμακα, μεταμοσχεύσεις, μεταγγίσεις, χειρουργεία κ.λπ. Ονομάζεται χοριοκαρκίνωμα, είναι σπάνιο, και έχει καταφέρει να μείνει πολλά βήματα μπροστά μου ό,τι κι αν κάνω.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORM (@cormacroth)

 

Μου έχει αφαιρέσει τη μισή ακοή, 60 κιλά, την αυτοπεποίθησή μου και θα συνεχίσει τη δολοφονική πορεία του μέχρι να καταφέρω να το σταματήσω κάπως και να το σκοτώσω. Αλλά δεν μου έχει αφαιρέσει τη θέληση να επιβιώσω ή την αγάπη μου να κάνω μουσική. Δεν με έχει πάρει ακόμα από κάτω. Εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε έχει προσβληθεί από καρκίνο, μη διστάσετε να απευθυνθείτε γιατί είναι ένα συναισθηματικό rollerc oaster που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

 

Στέλνω αγάπη σε όλους σας, φροντίστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε. Η ζωή είναι σύντομη. Είναι χάος. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είσαι εσύ ο επόμενος, Να είστε καλά και πήγαιντε στο γιατρό. Γ@μ! τον καρκίνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ