Συγκινεί η Christina Applegate για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Στα γυρίσματα με αναπηρικό καροτσάκι - έβαλε 18kg - η απώλεια του υγιούς εαυτού της

Όσα είπε η ηθοποιός για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα

Η Christina Applegate αποκάλυψε ότι έχει πάρει 40 κιλά από τότε που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και τώρα δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι.

Η 50χρονη ηθοποιός - η οποία έκανε γνωστό ότι πάσχει από την συγκεκριμένη ασθένεια τον Αύγουστο του 2021 - μίλησε στους New York Times για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Dead to Me», του Netflix.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι. Πήρα 18 κιλά– δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι έχω πλήρη επίγνωση όλων αυτών» είπε μεταξύ άλλων η Applegate, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Η Applegate διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ γύριζαν την τελευταία σεζόν της σειράς, με αποτελέσμα να κάνουν ένα διάλειμμα πέντε μηνών για να μπορέσει να ξεκινήσει τη θεραπεία της.

Η σταρ του  Anchorman είπε για τα γυρίσματα: «Είχα μια υποχρέωση. Οι αρμόδιοι είπαν: “Ας σταματήσουμε. Δεν χρειάζεται να το τελειώσουμε. Ας βάλουμε μερικά επεισόδια μαζί με ήδη καταγεγραμμένο υλικό”. Είπα, “Όχι. Θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τους δικούς μου όρους”».

Η Applegate είπε επίσης ότι δεν το βάζει κάτω σημειώνοντας για την ασθένειά της: «Δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι τσαντισμένη». 

Τελικά το διάλειμμα ήταν «καλό» για εκείνη, αφού παραδέχτηκε: «Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου, την απώλεια αυτού του μέρους του εαυτού μου. Χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο. Παρόλο που δεν μπορώ να πω: “Γιούχου, είμαι μια χαρά“»

Η ίδια ανέφερε ακόμα ότι  υπήρχαν κάποια σημάδια της ασθένειας, με την ηθοποιό να θυμάται όταν είχε χάσει την ισορροπία της σε μια σκηνή χορού  κατά την πρώτη σεζόν. «Μακάρι να είχα δώσει προσοχή. Αλλά ποια ήμουν εγώ για να ξέρω;».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ότι όταν επέστρεψε χρειαζόταν αναπηρικό καριτσάκι για να φτάσει στο σετ λόγω της μειωμένης κινητικότητάς της, και ότι ένας τεχνικός ήχου έπρεπε να κρατάει ψηλά τα πόδια της για να τραβήξουν ορισμένα πλάνα.

Είπε επίσης ότι αντιμετώπισε δυσκολίες σε ορισμένες σκηνές, αφού δεν μπορούν να γυρίσουν πλάνα που την έδειχναν να μπαίνει σε ένα δωμάτιο, επειδή θα χρειαζόταν βοήθεια και θα έπρεπε να ακουμπά στις πόρτες για να μπορέσει να σταθεί όρθια.

Η σταρ του Married With Children δήλωσε επίσης ότι δεν είναι σίγουρη αν θα παρακολουθήσει την τελευταία σεζόν καθώς είναι πολύ επώδυνη, αλλά είπε ότι ήθελε να τελειώσει τα γυρίσματα για τη συμπρωταγωνίστριά της Linda Cardellini και τη δημιουργό της σειράς Liz Feldman.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ