Made in Greece η Egreeno: Ο Χρήστος Γκουλέτσας έφτιαξε τα πιο αγνά απορρυπαντικά με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης

Στη σειρά EGREENO περιλαμβάνονται απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων, υγρό χεριών, υγρό πιάτων, καθαριστικό δαπέδου, καθώς και πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης.

Όταν γίνεσαι γονέας η φιλοσοφία σου για τη ζωή αλλάζει και πράγματα που σου φαίνονταν ασήμαντα αρχίζουν να αποκτούν άλλο νόημα στη ζωή σου.

Κάπως έτσι κι ο Χρήστος Γκουλέτσας μαζί με τη σύζυγό του άλλαξαν κοσμοθεωρία από την στιγμή που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κι άρχισαν να αναζητούν αγνά προϊόντα για τη διατροφή και την υγιεινή τους.

 

 

 

 

Όμως, η απλή αναζήτηση δεν ήταν αρκετή.

Ο Χρήστος, ως χημικός μηχανικός, ήθελε να πάρει τα ηνία στα χέρια του και να δημιουργήσει μία σειρά αγνών φυσικών απορρυπαντικών που θα ξέρει ακριβώς κι ο ίδιος τι περιλαμβάνουν.

 

 

 

 

 

 

Η ιδέα δεν άργησε να γίνει πράξη κι έτσι το 2010, σε έναν καταπράσινο τόπο του νομού Κιλκίς, χτίζει την εταιρεία του με την επωνυμία «Egreeno».

Τα πιο φυσικά απορρυπαντικά με ιδιαίτερα πρόσθετα φυτικά συστατικά και ιδιότητες απολύτως φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον έγιναν πραγματικότητα.

 

 

Τα Egreeno με το καινοτόμα υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης που αγγίζει το 93% ήρθαν για να γίνουν ο καλύτερος φίλος μας και να μας απαλλάξουν από το άγχος των άγνωστων χημικών συστατικών που περιέχουν τα κοινά απορρυπαντικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ