Έλενα Ακρίτα: «Δεν έγραψα ποτέ ότι η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε - Έφτασα σε σημείο να μην θέλω να κάνω μπάνιο» (βίντεο)

Όσα είπε η δημοσιογράφος στη συνέντευξή της 

Η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων στην Ναταλία Γερμανού για την κατάθλιψη, αλλά και για την σχέση της με τα social media. Ακόμα αναφέρθηκε σε κάτι που όπως είπε την στεναχώρησε πολύ, αφού κάποιος ανέβασε μια μονταρισμένη φωτογραφία, ότι δήθεν εκείνη είχε γράψει «πως η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε».

 «Δεν πίστευα ότι θα γράψω ποτέ αυτό το βιβλίο. Γιατί ντρεπόμουν. Ποιος λέει ότι έφτασε στην κατάθλιψη; Έφτασα σε σημείο που να μην θέλω να κάνω μπάνιο. Είναι το πιο θαρραλέο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου αυτό το βιβλίο. Το έγραψα σε ενάμισι μήνα. Ήταν σαν να μου το υπαγόρευε ο μπαμπάς μου. Ήταν κάτι μεταφυσικό", είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

Το κίνητρο για να γράψω αυτό το βιβλίο είναι επειδή όλοι οι celebrities δείχνουν ότι είναι όλα τέλεια στη ζωή τους και βλέπει μόνο αυτό ο κόσμος... Και επίσης ήθελα να δείξω ότι δεν είσαι ο μόνος που περνάς κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα social media και τον Μπέζο ανέφερε:  «Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο. Βγήκε κάποιος και έκανε ένα μοντάζ, ότι εγώ έγραψα πως η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε. Μπήκε ο κόσμος από κάτω στο Twitter και του είπε ότι δεν το έχω γράψει εγώ και δεν υπάρχει πουθενά. Άρχισε αυτό να ανακυκλώνεται. Η πλάκα είναι πως εγώ με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν στα πάντα σε θέματα κοινωνικά, τον θεωρώ έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς ever.

Και αυτό που ο κόσμος δε ξέρει, γιατί ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και δεν θέλει να δίνει αυτόγραφα και να κάνει δημόσιες σχέσεις, είναι πως είναι ο καλύτερος συνεργάτης γιατί αγαπάει και τιμά τους συναδέλφους του. Όταν πηγαίνουν σε θίασο που είναι ο Γιάννης και η υπέροχη σύντροφός του, Ναταλία Τσαλίκη περνάνε υπέροχα. Οικονομικά, ανθρώπινα, καλλιτεχνικά. Όχι, τον χρειαζόμαστε τον Γιάννη Μπέζο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ