Μαρία Κορινθίου: Εντυπωσιακή στην έναρξη του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - κομψό cocktail dress και γόβες στιλέτο (φωτό & βίντεο)

Σικάτη στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μαρία Κορινθίου η οποία βρέθηκε στην τελετή έναρξης του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο θέατρο Ολύμπιον.

Η ηθοποιός, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, επέλεξε ένα κομψό, μαύρο cocktail dress σε Α γραμμή, με έξω τους ώμους. Το σικάτο look ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα και ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο. 

 Ορέστης Ανδρεαδάκης-Μαρία Κορινθίου-Ιφιγένεια Βλαχογιάννη-Γιάννης Αϊβάζης

Ο ηθοποιός και πατέρας της κόρης τους Ισμήνης, ήταν εξίσου κομψός με ένα σκούρο γκρι σακάκι, μαύρο παντελόνι και πουκάμισο.

«Όταν αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου, «μυρίζεις» την κατακόκκινη αίθουσα, αφουγκράζεσαι την ενέργεια, περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που αγαπάς, εκτιμάς, που έχεις συνεργαστεί και γιορτάζεις μαζί τους την βραδιά που τιμά τον κινηματογράφο. 7η τέχνη! Η τέχνη μας… αυτή η σπουδαία μας υπέροχη τέχνη!» έγραψε μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η Μαρία Κορινθίου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη βραδιά.

Οικοδεσπότης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ  στην τελετή μίλησαν η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Elise Jalladeau, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

 Ορέστης Ανδρεαδάκης-Elise Jalladeau

Elise Jalladeau-Γιώργος Καπουτζίδης

Μαίρη Αυγερινοπούλου-Κωνσταντίνος Ζέρβας- Ελευθερία Θανούλη 

Ορέστης Ανδρεδάκης-Κατερίνα Νοτοπούλου-Απόστολος Τζιζτικώστας-Elise Jalladeau

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την τελετή στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDP PHOTO

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ