Η ζωή Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο το μωράκι της: Πανευτυχής μαμά του πρώτου της παιδιού, αγκαλιά με τον σύντροφό της (φωτό)

Ζει την απόλυτη ευτυχία.... 

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ζωή Παπαδοπούλου και η ευτυχία της δεν περιγράφεται!

Την είδηση η εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά να εύχεται στην τραγουδίστρια για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

 

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Ζωή Παπαδοπούλου γέννησε στις 10:20 το πρωί της Τρίτης 1η Νοεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 

 

 

Μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Πλεμμένο έχουν πλέον δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόντουσαν, ενώ η μικρή τους έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους και δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα της. Να σημειώσουμε πως η καλλιτέχνις γέννησε στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ.

Στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: ''  Ευτυχία , Αγάπη, Συγκίνηση, Κλάμα , Χαράς - Κλάμα Ανυπομονησίας - Κλάμα Εμπέδωσης Των Αμέτρητων Δυνατοτήτων Που Κρύβει Το Γυναικείο Σώμα . Θαύμα και Δώρο μας ήρθες..
Ευχαριστούμε!! Σύντροφε μου λατρευτέ πόσο χαίρομαι που έγινες μπαμπάς του παιδιού μας! Σε Όλα Μαζί στα μικρά και στα Μεγάλα!

Ευχαριστούμε γιατρέ μας υπέροχη και αλήθεια μοναδική σε όλα Ελένη Τασιούλα! Ευχαριστούμε αγαπημένη μαία μας @meropi_boultouka Ευχαριστούμε για την φανταστική οικογενειακή φιλοξενία και αγκαλιά @leto.gr''

Πριν λίγο καιρό η ίδια είχε δηλώσει: ''Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντοτε πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει.

Υπάρχουν και κάποιες ανώτερες δυνάμεις που ελέγχουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Είπα να αφήσω το σώμα μου να ηρεμήσει, να αφεθώ στην τύχη που βρήκα έναν άνθρωπο στην ζωή μου που είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω στην σχέση μας“, υπογράμμισε η Ζωή Παπαδοπούλου.

 

 

Και συμπλήρωσε: “Λαμβάνω πολλά μηνύματα από γυναίκες. Πολλά νέα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

 

 

Εγώ αυτό που τους λέω είναι: Δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 χρονών και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Και φυσιολογικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ