Ο 16χρονος Ιάπωνας που έγινε viral για τη θηλυκή του εμφάνιση - Ντυμένος καμαριέρα σερβίρει τους πελάτες του maid cafe (φωτό)

Ο Mayutamu έχει κερδίσει την προσοχή των χρηστών των social media

Ο Mayutamu, ένας 16χρονος από την Ιαπωνία, έχει κερδίσει την προσοχή των χρηστών των social media με την ικανότητά του να ποζάρει σαν κορίτσι, φορώντας γυναίκεια ρούχα και κάνοντας το ανάλογο μακιγιάζ.

Ο έφηβος έγινε γνωστός χάρη στη δουλειά του, σε ένα maid cafe (καφετέριες στις οποίες οι σερβιτόρες φορούν ρούχα καμαριέρας) στην περιοχή Akihabara του Τόκιο. Τα συγκεκριμένα μαγαζιά είναι πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία και μόνο στην Akihabara, υπάρχουν δεκάδες από αυτά. 

Βέβαια κανένα δεν μοιάζει με το «NEWTYPE», καθώς σε αυτό εργάζονται κυρίως αγόρια, που ντύονται σαν κορίτσια. Και ο Maytamu ξεχώρισε ανάμεσά τους, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα μάντευαν ποτέ ότι πρόκειται για άντρα και όχι για γυναίκα.

Από τότε που οι φωτογραφίες του από την καφετέρια άρχισαν να γίνονται viral στο Διαδίκτυο, ο 16χρονος απέτκησε πολλούς ακολούθους στα social media. Στο Twitter μετρά ήδη πάνω από 30.000 followers με τον ίδιο να αναφέρει σε ένα tweet του, σύμφωνα με το odditycentral.com, ότι  απέκτησε πάνω από 2.000 ακόλουθους μέσα σε μόλις πέντε ημέρες!

Το νεαρό αγόρι λατρεύει το cross-dressing (το να φορά κανείς ρούχα που δεν έχουν άμεση σχέση με το φύλο του) και το μακιγιάζ, κάτι που «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ύψος 1.67 και βάρος μόλις 48 κιλά, ο petite Mayutamu, έχει το ιδανικό σωματότυπο για την δουλειά που κάνει και μπορεί σίγουρα να «ξεγελάσει» κάποιον. Ωστόσο τα γυναικεία χαρακτηριστικά του προσώπου του, ήταν αυτό που τράβηξε πραγματικά την προσοχή του κόσμου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ