Η Σμαράγδα Καρύδη χαρωπή πάνω στο πατίνι της, πάει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - δείτε το βίντεο

«Θεσσαλονικάρα μου» 

Χαρωπή πάνω στο πατίνι της η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία βρέθηκε στο Φεστιβαλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 13/11.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram αγαπημένη ηθοποιός, την βλέπουμε να φορά ένα floral πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι.

«Θεσσαλονικάρα μου» έγραψε στην ανάρτησή της, ενώ στο κλιπ την ακούμε να λέει στην κάμερα που την τραβά «στο Φεστιβάλ πάω, στο Φεστιβάλ».

Υπενθυμίζεται ότι η Καρύδη συμμετέχει στη νέα ταινία του Πάνου Κούτρα «DODO» η οποία έκανε πανελλήνια πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες.

Στην ταινία, ένα παράξενο πουλί που εξαφανίστηκε από τον πλανήτη πριν από χιλιάδες χρόνια, θα κάνει ανέλπιστα την εμφάνισή του στην Αθήνα, μέσα στην πολυτελή κατοικία μιας οικογένειας η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής.

 Σμαράγδα Καρύδη-Πάνος Κούτρας-Νικόλας Γιατρομανωλάκης, photo: NDP

photo: NDP

Η αντίστροφη μέτρηση για την χρεοκοπία έχει αρχίσει και μέσα στις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι τον γάμο της κόρης τους, τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζομάνα Αλχασάν, Πολύδωρος Βογιατζής, Άκης Σακελλαρίου, Σμαράγδα Καρύδη, Τζεφ Μοντάνα, Κρις Ραντάνοφ, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αχμάντ Κοντάρ, Μαριέλλα Σαββίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ