Στυλάτες εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Γιώργου Καπουτζίδη: Μπέττυ Μαγγίρα, Αθηνά Οικονομάκου, Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες

Στυλάτες παρουσίες στο Θέατρο Ήβη και στην πρεμιέρα του νέο έργου του Γιώργου Καπουτζίδη «42497».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην παράσταση που υπογράφει ο ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και προυσιαστής.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του NDP η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ντυμένη στα μαύρα με ένα τζιν παντελόνι, μπλούζα και σακάκι. 

Ιδιαίεταρ στυλάτη και η Μπέττυ Μαγγίρα με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να επιλέγει ένα μπεζ, μπλεκτό σετάκι που αποτελούταν από μια μακριά φούτσα και ένα κοντό ζακετάκι.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, ένα υπέροχο δερμάτινο πανωφόρι και μια τσάντα που «έδενε» τέλεια χρωματικά με το σύνολό της. 

Συνεχίζουμε με την Αθηνα Οικονομάκου η οποία εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο παντελόνι, που είχε κρόσσια στο τελείωμα και ένα διάφανο, ζιβάγκο τοπ.

Από πάνω φορούσε ένα βελούδινο, μαύρο παλτό ενώ συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι, κομψές γόβες, του ίδιου χρώματος.

Τέλος η Θεοφανία Παπαθωμά ήτανα ντυμένη με ένα λιλά παντελόνι, ροζ μακριμάνικη μπλούζα και μπορντό παπούτσια. 

Κωστής Σαββιδάκης-Θεοφανία Παπαθωμάς-Γιώργος Καπουτζίδης-Πέτρος Λαγούτης

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

 Δημήτρης Γκοτσόπουλος-Μανώλης Κλωνάρης-Αποστόλης Ψαρρός

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.

«Μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη». Η συνέχεια επί σκηνής!

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ