H kris Jenner εύχεται χρόνια πολλά στον 25 χρόνια νεότερο σύντροφό της: «Είσαι τόσο έξυπνος, ευγενικός, γενναιόδωρος…» (φωτό)

Τον αποθέωσε!

Τα 42ά γενέθλιά του γιόρτασε στις 10 Νομεβρίου ο Corey Gamble και η kris Jenner, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον καλό της!

Η 67χρονη μαμά των Kardashians - Jenners δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια να γράφει στην ανάρτηση για τον κατά 25 χρόνια νεότερο σύντροφό της:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου!!! Είσαι ο πιο καταπληκτικός σύντροφος, φίλος, θείος, πατριός, λάτρης των ταξιδιών, θεραπευτής, συμπαίκτης στα ψώνια, ο πιο κομψός, πιο υπομονετικός και πιο υπέροχος life coach! Σε ευχαριστώ που έφερες τόση αγάπη και φως στη ζωή μου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Είσαι τόσο έξυπνος, ευγενικός, γενναιόδωρος, αστείος, προστατευτικός και δημιουργικός. Μου θυμίζεις κάθε μέρα πόσο ευλογημένοι και τυχεροί είμαστε και πόσο ευλογημένη είμαι εγώ που σε έχω στη ζωή μου. Σε αγαπώ μωρό μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Jenner είχε επίσης γενέθλια στις 5 Νοεμβρίου με τον Gamble να γράφει σε σχετικό post: « Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά που έχω γνωρίσει, ο ορισμός αυτού του τίτλου…. Είσαι μια δύναμη αγάπης! Σε αγαπώ πολύ κυρία μου.. Σου έχω πει τόσα πολλά σήμερα στην πραγματική ζωή που υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να γράψω ολόκληρη παράγραφο εδώ….Χαχα. ❤️❤️».

Οι  δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στο πάρτι των 40ών γενεθλίων του σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci στην Ίμπιζα, το οποίο διοργανώθηκε από τον Kanye West, τον πρώην πλέον σύζυγο της Kim Kardashian. Μάλλον ήταν το καλύτερο μέρος για να συνατηθεί το εκκεντρικό και χλιδάτο αυτό ζευγάρι!

Δεν είναι σαφές πότε άρχισαν την σχέση τους, ωστόσο όπως αναφέρει το Cosmopolitan, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια στο Λας Βέγκας για τα γενέθλια της Kim, οπότε πιστεύεται ότι τ'οτε ήταν ήδη μαζί. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 έκανα και το επίσημο «ντεμπούτο» τους στο Instagram. 

Ο Gmable είναι στέλεχος επιχειρήσεων και διευθυντής ταλέντων. Κατάγεται από την Ατλάντα της Τζόρτζια, όπου σπούδασε μάρκετινγκ επιχειρήσεωνστο Morehouse College στην Ατλάντα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ