39ος Αυθεντικός Mαραθώνιος Αθήνας: Hθοποιοί, τραγουδιστές, celebrities έτρεξαν και μας δείχνουν τα μετάλλια (φωτό)

Οι διάσημοι που έτρεξαν στον Αγώνα Δρόμου...

Η καρδιά του 39ου ΑΜΑ χτύπησε σήμερα (13/11) από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί όπου τερμάτισαν περίπου 16.000 δρομείς μετά τα 42 χιλιόμετρα και 195 μέτρα.

Οι δρομείς διηνυσαν σήμερα την πιο απαιτητική διαδρομή του κόσμου.

Δείτε επίσης: 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Ο Χαράλαμπος Πετσάλης θριαμβευτής - Προσπέρασε στα τελευταία δεύτερα τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο (φωτό)

Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για πολλούς, σε μια ηλιόλουστη Αθήνα, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τους δρομείς τόσο του Αυθεντικού Μαραθωνίου όσο και των παράλληλων αγώνων δρόμου. 

 

 

 

 

 

Πέρα από τους επαγγελματίες δρομείς, δυναμικό «παρών» έδωσαν πολλοί ερασιτέχνες, με ορισμένους εξ αυτών να ξεχωρίζουν για την εμφάνισή τους, τρέχοντας είτε με... περικεφαλαία είτε δαφνοστεφανωμένοι, όπως οι αθλητές της αρχαιότητας.

 

 

 

Instagram

Στον μαραθώνιο συμμετείχαν και πολλοί Έλληνες ηθοποιοί, τραγουδιστές και celebrities. Ανάμεσά τους η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάριος Φραγκούλης , ο Γιώργος Περρής ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Αντώνης Σρόιτερ,  και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ