Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο Ανδρέας Φουστάνος διασκέδασε στο κέντρο που εμφανίζεται η πρώην σύζυγός του - «ήμουν καλή;» (βίντεο)

Ο απίθανος διάλογός τους!

Ο Ανδρέας Φουστάνος διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η πρώην συζυγός του Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ακτή Πειραιώς και η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στα stories της στο Intagram, ένα βίντεο από την συνάντησή τους στο καμαρίνι της.

 

 

Παρόλο που δεν είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος έχουν μια όμορφη σχέση, κάτι που «μαρτυρά» και ο διάλογός τους.

«Πως πέρασες στην Ακτή Πειραιώς;» ακούμε την τραγουδίστρια να τον ρωτά στο βίντεο. «Τέλεια» της απαντά εκείνος. «Ήμουν καλή;» προσθέτει η καλλιτέχνης και ο πρώην άντρας της λέει με την σειρά του «ήσουν θεά»

 

 

Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 1999 έως και το 2007 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την Ανδριάννα (γεν. 11 Αυγούστου 2000). 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Θεοδωρίδου έχει άλλο ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο με τον  επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, την Χριστιάνα (γεν. 17 Νοεμβρίου 1994).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ