Ο Antonio Banderas τρώει banana cake από τα χεράκια της όμορφης συντρόφου του - το έφτιαξε ή το αγόρασε; Στοίχημα (φωτό)

Απόλαυσε μια χαλαρή μέρα, μαζί με την αγαπημένη του 

Ο Antonio Banderas απόλαυσε μια χαλαρή μέρα, μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο Nicole Kimpel.

Ο 62χρονος Ισπανός ηθοποιός μοιράστηκε με τους 3.2 εκατομμύρια followers του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την 40χρονη τραπεζική επενδύτρια να κρατά ένα κέικ.

Το αγόρασε όμως ή το έφτιαξε για τον καλό της; «Στο ρεπό μου, μετά τα έντονα γυρίσματα του Company η κοπέλα μου μου ετοίμασε ένα κέικ μπανάνας. Αν θέλετε...» έγραψε στην ανάρτησή του ο star.  Η Nicole λοιπόν πέρα από πετυχημένη και όμορφη είναι και «προκομμένη»! 

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2014, λίγο μετά τον χωρισμό του πρωταγωνιστή του «Zorro» από την Melanie Griffith, με την οποία ήταν πεντρεμένος 18 χρόνια. Με την 60χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό έχει αποκτήσει και την μοναχοκόρη του Stella Banderas, 26 ετών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @eric.bedrossian

Βέβαια ο star θεωρεί κόρη του και την Dakota Johnson, η οποία είναι παιδί της Griffith και του πρώην συζύγου της Don Johnson. Η 33χρονη ηθοποιός το 2019 είχε μιλήσει με γλυκά λόγια για τον πρώην θετό της πατέρα, από την σκηνή των Hollywood Film Awards, πριν του παραδώσει το βραβείο για την τότε συνεργασία του με τον Pedro Almodovar, στο  «Pain And Glory».

Σημειώνεται ότι ο  πρώτος του γάμος του Antonio Banderas ήταν με την Ana Leza και κράτησε από 1987–1996.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ