Μάιρα Κούγια: Η κόρη του διάσημου δικηγόρου και της Εύης Βατίδου σε πρώτη εμφάνιση με την μητέρα της (φωτό & βίντεο)

Θα μπορούσε να γίνει μοντέλα, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια για το μέλλον της

Με ύψος 1,80 και αναλογίες μοντέλου η Μάιρα Κούγια θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο modeling, όπως η εντυπωσιακή μαμά της, ωστόσο η 17χρονη κόρη της Εύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια έχει άλλα σχέδια για το μέλλον της.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και πρώην Μις Ελλάς (1999) βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο Ωδείο Αθηνών, όπου πραγματοποιείται η  31η Athens Xclusive Designers week (AXDW).

Μαμά και κόρη, ντυμένες με κομψά σύνολα παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, όπως βλέπουμε και στα στιγμιότυπα που ανέβασε στα stories του στο Instagram ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η Εύη Βατίδου φορούσε ένα μαύρο, ζιβάγκο φόρεμα με μακριά μανίκια, φτερά στους ώμους και ένα μικρό άνοιγμα στην λαιμόκοψη. Η Μάιρα ήταν επίσης ντυμένη στα μαύρα με ένα εφαρμοστό σύνολο, που της πήγαινε πολύ. 

Photo: Studio Panoulis

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η μητέρα της αποκάλυψε ότι η 18χρονη θέλει να γίνει δικηγόρος, όπως ο μπαμπάς της.

«Ήρθε απλά με τη μαμά της βόλτα, δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα. Εγώ της το έχω προτείνει εδώ και χρόνια. Τώρα που θα γίνει 18, είναι απόφασή της. H αλήθεια είναι πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά. To 1,83 θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η Μάιρα δεν θέλει να γίνει μοντέλο.

Την έχουν ζητήσει από μεγάλο γραφείο στο εξωτερικό, την έχω πάει στο Παρίσι. Αλλά εκείνη θέλει να κάνει κάτι άλλο» είπε και πρόσθεσε με χιούμορ: «Δεν έχει καμία σχέση πως ο πατέρας της την έχει βάλει σε αυτό το τρυπάκι. Μοιάζουμε πολύ. Έχει το στυλ μου»

Εύη Βατίδου με την κόρη της Μάιρα Κούγια, photo: NDP

Ο Αλέξης Κούγιας με τα παιδιά του Χρήστο και Μάιρα Μάιρα Κούγια, photo: NDP

Σημειώνεται ότι ο γνωστός δικηγόρος και η πρώην σύζυγός του εκτός από την Μάιρα έχουν και έναν γιο, τον Χρήστο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ