Άννα Φόνσου: «Ήρθαν να με ληστέψουν και τους κέρασα σούπα» - Όταν προξένευε τον άντρα της στην Μπριζίτ Μπαρντό (βίντεο)

Η ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», με την ηθοποιό να δίνει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η ίδια είχε αναγκαστεί να ακυρώσει την εμφάνισή της λέγοντας στους παρουσιαστές: «Τι γρίπη ήταν αυτή; Τώρα θέλω να με ξαναπιάσει άλλη μία γιατί θέλω κάπου να πάω. Τώρα είμαι καλά, κρύωσα γιατί κάναμε αυτή τη γιορτή για τα εγκαίνια του διπλανού κτηρίου για το ‘Σπίτι του Ηθοποιού’».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Τώρα τη χορταίνω την αποδοχή του κόσμου. Επειδή νέα ήμουν θεατρική ηθοποιός, απευθυνόμουν σε ανθρώπους μυημένους στο θέατρο. Τώρα με χαιρετάει ο κόσμος και μου μιλάει για το "Σπίτι του Ηθοποιού".Την αγάπη αυτήν δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Το "Σπίτι του Ηθοποιού" δεν φιλοξενεί μόνο ανθρώπους που δυσκολεύονται οικονομικά, έχουμε από κάτω μας ένα θεατρικό μουσείο. Προτιμώ την καριέρα που έχω κάνει με το "Σπίτι του Ηθοποιού", έχει μέσα της την προσφορά αλλά και την αγάπη του κόσμου που παλιά δεν με αφορούσε.

Όταν ήμουν νέα και έκανα αυτές τις ταινίες και τα θεατρικά έφευγα γρήγορα για να μη δίνω αυτόγραφα. Όταν γνώρισαν την Άντα Αγοραστού, που είμαστε πλέον μαζί 25 χρόνια έλεγε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, "Αχ δεν μπορώ την Άννα Φόνσου, είναι τόσο σνομπ, δεν μας μιλάει"».

Η ηθοποιός περιέγραψε παραστατικά και με χιουμοριστικό τρόπο τη συνάντηση που είχε με τη μεγάλη Γαλλίδα σταρ,  Μπριζίτ Μπαρντό, που φάνηκε να δείχνει ένα ενδιαφέρον για τον σύντροφό της. Της συστήθηκαν ώς αδέρφια, ενώ την κέρασαν και σαμπάνια!

 

Ακόμα αποκάλυψε ότι έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον δύο φορές να την ληστέψουν και εκείνη στο τέλος τους ευεργέτησε! «Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα;, εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε» είπε η Άννα Φόνσου, για δύο άντρες που επιχείρησαν να τη ληστέψουν στο σπίτι της.

Και συνένισε λέγοντας: «Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους «λέω πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο.

Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω «Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά». Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει «η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;» λένε αυτοί «Θα πάμε». Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά.»

Στην συνέχεια μίλησε για ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό, όταν ένας άντρας πήγε να την ληστέψει στον δρόμο:  «Να πάρε αυτό το 50ρικο, δεν έχω παραπάνω», του είπε η ηθοποιός, αλλά εκείνος δεν ήθελε τα λεφτά μόλις κατάλαβε ποια ήταν: «Α είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς» της απάντησε.

Επίσης αναφέρθηκε στην  Βέρα Κρούσκα, η οποία ήταν επίσης πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή: «Άκουγα προχθές μια εκπομπή που κάνατε με τη Βέρα Κρούσκα. Τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι φίλη μου. Ο καυγάς μας είναι το ότι δεν θέλει να εμφανίζεται πολύ. Η στάση ζωής της με εντυπωσιάζει. Μιλούσε συνέχεια για την Έλλη Λαμπέτη, πόσο ταπεινή είναι.

Εγώ θα είχα αλλάξει θέμα, να σας πω και εγώ τι κάνω! Τη πήρα τηλέφωνο και της είπα "Το σεμνή γυναίκα είσαι εσύ, δεν είπες ότι πέρυσι έπαιξες αυτό το συγκλονιστικό έργο, το "Μακρύ ταξίδι μέσα στη νύχτα". Μου απάντησε, "έχεις δίκιο, αλλά ρωτούσαν, να μην απαντήσω;". Να μας καλέσετε μία φορά και τις δύο μαζί στην εκπομπή σας, εγώ θα μιλάω για τη Βέρα».

Ακόμα αναφέρθηκε στην υπόεθση της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς η ίδια είχε συναντήσει τον βασικό κατηγορούμενο, αλλά και το ανήλικο κορίτσι, με την ηθοποιό να μιλά στην εκπομπή για τοιν διάλογο που είχε μαζί της. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ