Πώς να αντιδράσεις όταν κάποια φλερτάρει τον σύντροφό σου - Αγνόησέ την, τσέκαρέ τον και κράτα την ψυχραιμία σου

Είναι φυσιολογικό να ζηλεύεις, αλλά μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν

Όλες μας, λίγο-πολύ, ζηλεύουμε το σύντροφό μας, σε κάποιο βαθμό. Φυσικά, δεν είναι καλή ιδέα να σου βγαίνει το κτητικό σου για το σύντροφό σου, αλλά υπάρχουν κάποιες καταστάσεις, όπου η κτητικότητα αυτή δικαιολογείται, ειδικά όταν κάποια φλερτάρει το ταίρι σου.

Όμως, ακόμη και τότε, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Τί μπορείς να κάνεις;

  1. Αγνόησέ την.

Είναι φυσιολογικό να ζηλεύεις, αλλά μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν. Εάν νιώθεις ότι κάποια φλερτάρει μαζί του, μην υποθέσεις αμέσως το χειρότερο. Μπορεί απλώς να είναι το στυλ της τέτοιο. Προσπάθησε να την αγνοήσεις.

  1. Τσέκαρέ τον.

Ο φίλος σου μπορεί να συνειδητοποιήσει ή και να μην συνειδητοποιήσει, ότι τον φλερτάρει μια άλλη γυναίκα. Μπορεί το δικό σου γυναικείο ένστικτο να το πιάνει, αλλά εκείνος μπορεί να μην έχει καταλάβει τίποτα. Παρατήρησε τη συμπεριφορά του και πώς αντιδρά στο φλερτ της. Βεβαιώσου ότι δεν είναι αυτός που την ενθαρρύνει, πριν σκεφτείς να την αντιμετωπίσεις.

  1. Μίλα του.

Εάν αισθάνεσαι ανασφαλής με την όλη κατάσταση ή εάν αισθάνεσαι ότι μπορεί να της δίνει, εν αγνοία του, το πράσινο φως, μίλησέ του. Ενημέρωσέ τον ότι δεν αισθάνεσαι άνετα με την κατάσταση και ότι οι αντιδράσεις του, μπορεί να είναι ο λόγος που η άλλη παίρνει θάρρος να τον φλερτάρει. Εάν σε βλέπει σοβαρά και πραγματικά σε αγαπά, θα κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να την αποφύγει.

  1. Κράτα την ψυχραιμία σου.

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ηρέμησε. Η ήρεμη συμπεριφορά σου μπορεί να είναι το πιο ισχυρό επιχείρημα ότι έχεις δίκιο, σε αυτήν την περίπτωση. Μικρές κινήσεις, όπως το κράτημα του χεριού ή η στάση του σώματός σου πιο κοντά του, μπορεί να περάσει το μήνυμα ότι είναι ο άντρας σου και ότι δεν εκτιμάς καθόλου το επίμονο φλερτ της.

  1. Περίμενε και παρακολούθησε.

Πριν περάσεις σε κατάσταση πανικού, περίμενε και παρακολούθησε. Δες αν κάποιο από τα πράγματα που έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα λειτουργεί ή αν εκείνος υποχωρεί από μόνος του. Αν καταλαβαίνει τί συμβαίνει ή αν απολαμβάνει την κατάσταση, γράφει η Μαρία Μαρκουλιδάκη στο tsemperlidou.gr.

  1. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Δεν χρειάζεται να απολογηθείς για το ποιά είσαι, πώς νιώθεις και για το γεγονός ότι προσπαθείς να απομακρύνεις τον άντρα σου, από κάποια που δεν σταματά να φλερτάρει μαζί του. Θυμήσου ότι αν σε αγαπάει πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας διαλύσει μια άλλη γυναίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ