Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: «Ξέρουμε περισσότερα από όσα λέμε - Καταλάβαμε από απάντηση καλεσμένης ότι χωρίζει» (βίντεο)

Όσα είπαν στην κοινή τους συνέντευξη

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» έδωσαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του «Στούντιο 4» εκτός από οικογενειακοί φίλοι, είναι και πολλά χρόνια συνεργάτες.

«Με τον Θανάση ήμασταν οικογένεια και πριν γίνουμε κουμπάροι», είπε η Νάνσυ. «Η κόρη της Νάνσυς έχει πολλά χούγια μου», πρόσθεσε ο Θανάσης.

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε η φήμη, πως από τη νέα σεζόν η ίδια και ο συνεργάτης της, μετακομίζουν στην πρωήν ζώνη του Star στη θέση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στον αέρα της σημερινής της εκπομπής το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία της μετέφερε ότι είναι «ράδιο αρβύλα» τα όσα ακούγονται. 

Σχολιάζοντας το περιστατικό η δημοσιογράφος δήλωσε: «Σε πήρα τηλέφωνο, γιατί ήθελα να ακούσεις πρώτα από εμένα ότι δεν ισχύει η φήμη για μετακίνησή μας στο πρωινό του Star. Πριν απο δυο χρόνια κάναμε μια κουβέντα για το πρωινό. Επειδή γνωρίζουμε τους ανθρώπους του Star, ξέρουμε ότι δε θα γινόταν στην αρχή της σεζόν μια τέτοια πρόταση. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που είμαστε στην ΕΡΤ και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Ετεοκλής Παύλου δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, αλλά και την πικρία του για όλη αυτήν την παραφιλολογία, αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον του ίδιου και της γυναίκας του, τονίζοντας ότι τον επηρέασε ψυχολογικά. 

Η Ελένη Χατζίδου δεν μπορούσε να μη ρωτήσει το τηλεοπτικό δίδυμο για την πολυσυζητημένη συνέντευξη της καλής τους φίλης, Δέσποινας Βανδή, στο «DownTown».

«Η Δέσποινα επέλεξε τι θα πει στη συνέντευξη», ξεκαθάρισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συμπληρώνει «Ξέρουμε πολλά περισσότερα από όσα λέμε.

Πρόσφατα ήρθε εδώ μια καλεσμένη, της κάναμε μια ερώτηση η οποία ήταν (παντρεμένη η καλεσμένη αυτή με παιδιά) "Ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι περισσότερο απ' όλους;" και μου είπε τους φίλους μου. Καταλάβαμε από την απάντηση αυτή ότι η γυναίκα αυτή, είτε έχει χωρίσει, ή πρόκειται να χωρίσει και τελικά έτσι έγινε».

Στο τέλος αποκάλυψε πώς ενιωσε όταν έφυγαν από το σπίτι οι άντρες της ζωής της για τις ανάγκες του «Asia Express», στο οποίο συμμετείχαν. 

«Ο Νάσος μου είχε πει ότι ήθελε να κάνει μια τρέλα μετά τα 50 και το Asia Express ήταν αυτή. Δεν ήμουν αρνητική με τη συμμετοχή του Νάσου και του Παύλου στο παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ