Χριστιάνα Μπέτα: Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της μεγάλης της κόρης - «σε λατρεύω» (βίντεο)

Γιόρτασε μαζί με την μαμά και την αδελφή της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα και η μητέρα της της επιφύλαξε μια όμορφη έκπληξη.

Η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε για φαγητό τις κόρες της και ξαφνικά ήρθαν δύο τούρτες στο τραπέζι. 

Τότε η Θεοδωρίδου και η Ανδριάννα Φουστάνου άρχισαν να τραγουδούν στην 28χρονη το «χρόνια πολλά», με την Χριστιάνα να κρύβει το πρόσωπό της, καθώς δεν το περίμενε.

«Χρόνια σου πολλά καλη μου ψυχή…είσαι ένα ευλογημένο παιδί κι εγώ μια ευτυχισμένη μητέρα γιατί με αξιώνει ο θεός κάθε χρόνο να σε βλέπω γεμάτη υγεία και καλό άνθρωπο …να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή … η αδερφή σου εγώ και ο πατέρας σου είμαστε πάντα κοντά σου…Σε λατρεύω… » διαβάζουμε στο σχετικό Post. 

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη καλλιτέχνης έχει αποκτήσει την μεγάλη της κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και την μικρότερη με τον πρώην συζυγό της, τον πλαστικό χειρούργο Ανδρέα Φουστάνο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες διασκέδασε στο νυχτερινό κέντο όπου εμφανίζεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Beta (@kris_betta_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Beta (@kris_betta_)

Η Χριστιάνα έχει τελειώσει τη Νομική, ωστόσο την έχει κερδίσει ο χώρος της τέχνης αφού πλέον μένει στο Λονδίνο και ασχολείται με την ζωγραφική. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ