Πριγκίπισσα Märtha Louise: Τα χρόνια πολλά στον Σαμάνο αρραβωνιαστικό της, μετά την παραίτηση από τα βασιλικά της καθήκοντα (φωτό)

Ο Durek Verret έκλεισε τα 48

Η πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας εύχθηκε χρόνια πολλά στον αρρβωνιαστικό της Durek Verrett, για τα γενέθλιά του.

Ειδικότερα η 51χρονη κόρη του βασιλιά Harald V δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Σαμάνο, την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια: 

«Χρόνια πολλά, υπέροχε αρραβωνιαστικιέ μου. Η ζωή μας είναι μια αληθινή περιπέτεια από τότε που γνωριστήκαμε. Ας συνεχίσουμε μαζί στον δρόμο μας, με το να μεγαλώνουμε, να αναπτυσόμαστε, να τολμάμε περισσότερο. . Με εμπνέεις κάθε μέρα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη ταξίδια γύρω από τον ήλιο μαζί σου, αγκαλιάζοντας την αγάπη».

Η πριγκίπισσα και ο 48χρονος «πνευματικός καθοδηγητής και θεραπευτής», με έδρα το Λος Άντζελες, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούνιο, ενώ είχαν κάνει γνωστή την σχέση τους τον Μάιο του 2019.  Βέβαια οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τον αρραβωνιαστικό της - με θέμα την εναλλακτική πνευματικότητα και ευεξία - είναι πολύ αμφιλεγόμενες και οι Νορβηγοί δεν είχαν δει με καλό μάτι τον Durek.

Υπενθυμίζεται ότι η Märtha Louise υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον γνωστό καλλιτέχνη Ari Behn, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2019.  Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2002 και χώρισε το 2017, απέκτησε μαζί τρία παιδιά: την 17χρονη Leah Isadora, την 14χρονη Emma Tallulah και την Maud Angelica.

Την περασμένη Τρίτη ο Βασιλικός Οίκος της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι η 51χρονη εγκαταλείπει τα βασιλικά της καθήκοντα. «Η πριγκίπισσα παραιτείται από το ρόλο του βασιλικού προστάτη και δεν θα εκπροσωπεί τον βασιλικό οίκο προς το παρόν», ανέφερε μεταξύ άλων η ανακοίνωση. Ωστόσο, «σύμφωνα με τις επιθυμίες του βασιλιά, η πριγκίπισσα θα διατηρήσει τον τίτλο της».

Το παλάτι είπε, σύμφωνα με τον Guardian, ότι μόλις το ζευγάρι παντρευτεί ο Durek θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά δεν θα είχε τίτλο ούτε θα εκπροσωπεί τη μοναρχία.

Η Märtha Louise, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να μιλάει με τους αγγέλους, έχασε τον τιμητικό της τίτλο «Her Royal Highness» το 2002 όταν επέλεξε να εργαστεί ως μελλοντολόγος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ