Φοβάσαι ότι σε απατά; Πληρώνεις μια καλλονή, την «πέφτει» στον σύζυγο και… τεστάρει αν σου είναι πιστός (βίντεο)

Ένα διαφορετικό... «επάγγελμα»

Ένα νέο διαδικτυακό «επάγγελμα» έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας: ελκυστικές γυναίκες προσπαθούν να αποπλανήσουν συζύγους για να τσεκάρουν αν είναι πιστοί!

Οι «επιθεωρήτριες πίστης» έχουν κερδίσει έδαφος στα social media, όπως το Instagram και το TikTok. Είναι συνήθως νεαρές, ελκυστικές γυναίκες που χρεώνουν από 20 ρεάλ (4 $) έως 150 (30 $) για να δοκιμάσουν την πίστη των ανδρών και στη συνέχεια να δώσουν στις πελάτισσές τους τις σχετικές αποδείξεις.

Προσποιούμενες ότι βρήκαν την επαφή μέσα από κάποιον κοινό γνωστό, στέλνουν μηνύματα μέσω εφαρμογών, όπως το WhatsApp, στο εκάστοτε «θύμα», τραβούν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες ή φωτογραφίες και μετά δίνουν το ραπόρτο στην ενδιαφερόμενη σύζυγο.

Η Nicolly, μια 22χρονη επιθεωρήτρια πίστης που μίλησε στο UOL's Universa, είπε ότι μόλις είχε γεννήσει και δεν είχε δουλειά, όταν την προσέγγισε για πρώτη φορά μια γυναίκα στο Instagram, η οποία ήθελε να μάθει αν την απατά ο άντρας της.  Αυτό την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε πραγματική ζήτηση για μια τέτοια υπηρεσία.

«Μου έστειλε στο  Instagram λέγοντας ότι πίστευε ότι ήμουν πολύ όμορφη και ότι ήμουν ο τύπος του συζύγου της. Είπε ότι ήταν καχύποπτη γιατί ήδη την είχε απατήσει κάποιες φορές, οπότε ήθελε να του "την πέσω" για να δει τι θα κάνει» ανέφερε η Nicolly σύμφωνα με το odditycentral.com.

Η 22χρονη έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της γυναίκας, προσποιούμενη πως ήταν λάθος το sms και κατάφερε έτσι να του πιάσει κουβέντα, με τους δύο τους πολύ γρήγορα να κανονίζουν να βρεθούν από κοντά. Στη συνέχεια έστειλε την συνομιλία στην πελάτισσα και εκείνη με την σειρά της, της έστειλε μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Η Nicolly ανέβασε ένα σχετικό βίντεο από το περιστατικό στο TiTok και σύντομα την προσέγγισαν κι άλλες γυναίκες με παρόμοια αιτήματα. Σήμερα, βγάζει από 4.000 έως 5.000 ρεάλ (800 και 1.000 $), τεστάροντας την αφοσίωση των ανδρών!

Η Stefani Lara, μια 20χρονη γυναίκα από την Curitiba, είναι μια άλλη επιθεωρήτρια πίστης που άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της, για να  βοηθήσει γυναίκες να τερματίσουν τις τοξικές τους σχέσεις, αφού και εκείνη είχε έναν τέτοιο δεσμό μέχρι πριν από λίγο καιρό. Η ίδια ισχυρίζεται ότι περίπου έξι στους δέκα άνδρες θα αποτύχουν στο «τεστ».

«Δεν νομίζω ότι το τεστ δείχνει 100% αν ένα άτομο είναι πιστό ή όχι. Αλλά νομίζω ότι βοηθάει πολύ να μάθουμε ποια είναι η πρόθεση όσων βρίσκονται στην πλευρά μας. Πολλές γυναίκες χρειάζονται απλώς αρκετές αποδείξεις» είπε. 

Η 19χρονη Iasmin, η οποία ασχολείται με το συγκεκριμένο «επάγγελμα» τον τελευταίο χρόνο έχει ήδη βιώσει βέβαια την σκοτεινή πλευρά του. Μια φορά ένας άντρας κοίταξε το τηλέφωνο της κοπέλας του και ανακάλυψε τι συνέβαινε. Επικοινώνησε μαζί της και απείλησε να έρθει να τη βρει και να την εκδικηθεί. 

Φοβόταν για τη ζωή της, αλλά το ζευγάρι κατάφερε να λύσει τις διαφορές του και ο άντρας σταμάτησε να την αναζητά. Ωστόσο, από τότε, έχει σταματήσει να δέχεται αιτήματα για άντρες που ζουν στην ίδια πόλη με εκείνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ