Θάνος Καλλίρης: «Πουλούσα κεριά έξω από την εκκλησία για το Πάσχα, πρέπει να ήμουν 10-12 ετών (βίντεο)

Για να βγάλει το χαρτζιλίκι του

Συνάντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», έδωσε πριν λίγες μέρες ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για το πως έβγαζε μικρός το χαρτζιλίκι του.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι η μητέρα του εργαζόταν σε μια αεροπορική εταιρεία είχε δωρεάν εισιτήρια και διαμονές στο Λονδίνο. Ωστόσο εκείνος, καθώς ήταν ακόμα παιδί, ήθελε στα ταξίδια τους να αγοράζει παιχνίδια.

Έτσι η μαμά του του είπε ότι θα πρέπει να τα αγοράζει με δικά του λεφτά και του πρότεινε να πουλήσει κεριά, όπως και έγινε.

«Πουλούσα κεριά έξω από την εκκλησία για το Πάσχα, τα καφέ για τον Επιτάφιο και τα άσπρα για την Ανάσταση. Ξεπούλησα εννοείται και πήρα πάρα πολλά παιχνίδια από το Λονδίνο. Πρέπει να ήμουν 10-12 ετών. Εγώ πήρα τα κεριά χύμα οπότε μπορούσα να τα πουλήσω σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με την εκκλησία. Κάποια στιγμή στην Ανάσταση άρχισε να ελαττώνεται η πελατεία. Ένας φίλος μου μού είπε ότι είχαν κάτσει κάτι τσιγγάνοι πιο μπροστά και του έδωσα κουτιά και πήγε πιο μπροστά και ξεπούλησε» είπε ο Καλλίρης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ