Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η ηθοποιός του «Supernatural» Nicki Aycox - Έδινε μάχη με την λευχαιμία (φωτό & βίντεο)

Η τελευταία της ανάρτηση

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η ηθοποιός Nicki Aycox, η οποία είχε γίνει γνωστή για τον ρόλο της «Meg Masters» στην σειρά «Supernatural».

Η κουνιάδα της, Susan Raab Ceklosky. επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση, γράφοντας σε ανάρτησή της στο facebook:

«Η όμορφη, έξυπνη, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε, με τον αδερφό μου, Matt Raab, στο πλευρό της. Η Nicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια. Ήταν, αναμφίβολα, αγωνίστρια και όποιος τη γνώριζε την αγαπούσε».




Η Ceklosky δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου, ωστόσο η Aycox είχε κάνει γνωστό το 2020 ότι διαγνώστηκε με λευχαιμία. Όπως αναφέρει η Daily Mail η ηθοποιός είχε αρρωστήσει και αρχικά πίστευε ότι έχει covid, όμως διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει χημειοθεραπείες και μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 25 Μαρτίου, όταν είχε ανεβάσει ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μετά από μια χημειοθεραπεία, τραγουδούσε ένα κομμάτι, γράφοντας στο post: 

«ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΜΗΝ επιχειρήσετε να τραγουδήσετε μουσική της δεκαετίας του '80 μετά τη λήψη υψηλών δόσεων χημειοθεραπείας☠️θα προκαλέσει απώλεια μνήμης» 

Ο δημιουργός του «Supernatural» Eric Kripke την αποχαιρέτησε ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο στο Twitter, με την ίδια να σβήνει ένα κερί.

Η Aycox γεννήθηκε στο Hennessey της Οκλαχόμα όπου και φοίτησε για λίγο στο Πανεπιστήμιο, πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός.  Είχε ρόλους guest-star στο Weird Science, L.A. Heat, 3rd Rock From the Sun, USA High και Boy Meets World στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Οι τελευταίοι της ρόλοι πριν αποσυρθεί από την υποκριτική ήταν οι ταινίες του 2014 The Girl On the Train και Dead on Campus.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ