Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με «χορό, τραγούδια, φίλους, χαμόγελα» - Το πάρτι και η εντυπωσιακή τούρτα (φωτό & βίντεο)

Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι της;

Η Δανάη Μπάρκα είχε τα γενέθλιά της στις 18 Νοεμβρίου, με την παρουσιάστρια να το γιορτάζει τα 30 μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, στο Γκάζι.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπε φυσικά η αγαπημένη της μαμά Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Η ηθοποιός είχε ευχηθεί στην κόρη της και με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με την ίδια να γράφει στο post: «Μου φαίνεται σαν όνειρο… Πως αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου!

Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε! Που συμμερίζεται, δικαιολογεί ,συγχωρεί,ευγνομωνει, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!!  Δαναάκι μου,δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα , σου λέω όμως με βεβαιότητα , οτι χωρίς εσένα , θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος!

 

 

Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο! Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα( ξέρεις εσύ).

Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα,και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνοια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!».

Σε φωτογραφίες από το πάρτι, που ανέβασε στο Instagram η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την εντυπωσιακή τούρτα της η οποία ήταν φούξια και στολισμένη με κόκκινα τριαντάφυλλο!

Φωτογραφίες: Instagram

Ανάμεσα στους καλεσμένους της καλλιτέχνες, συνεργάτες της άλλα και πολιτικοί όπως  ήταν η Μαρία Καβογιάννη, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Νίκη Κεραμέως, ο Άρης Καβατζίκης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Βασίλης Καλλίδης και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

 

 

Στην σχετική ανάρτηση η Δανάη Μπάρκα έγραψε μεταξύ άλλων: «30 λοιπόν!!!?✨✨ Πηρα την απόφαση,λόγω αλλαγής δεκαετίας να κάνω ένα παρτυ να το χαρούμε! Την προηγούμενη Δευτέρα πηρα τηλέφωνο την @aggelikigiatra_ της είπα ότι θέλω να κάνω παρτυ γενεθλίων κι ότι δεν είχα αποφασίσει τίποτα απολύτως. Ήταν ψύχραιμη τολμώ να πω,λες και ήταν φίλη μου χρόνια και είχε συνηθίσει την τρέλα που με πιάνει και το «τελευταία στιγμή» που με χαρακτηρίζει. Μέσα σε 3 μέρες λοιπόν η Αγγελική και η ομαδαρα της

@momentum_eventplanning οργάνωσαν ένα παραμυθένιο πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις,υπέροχες γεύσεις,φανταστική μουσική και ονειρικό στολισμό. Ο,τι είχε ζητήσει-και κάτι περισσότερο- ήταν εκεί και μας περιμενε. Όποιος έμπαινε στον χώρο εντυπωσιασμένος έλεγε «ουαουυ τι ωραίο αυτό» και μετά συνέχιζε «κι αυτό,κι αυτό,κι αυτό».

 

 

Ήταν η πρώτη φορά που δεν ασχολήθηκα με τίποτα απολύτως και όλα έγιναν όπως φανταζόμουν. Πολλά ευχαριστώ και σε εσάς για τις ευχές-πολύτιμες και σημαντικές όλες ανεξαιρέτως- αλλά πολλά ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν,δούλεψαν,και είχαν ενα όμορφο χαμογελο για όλους μας όλες αυτές τις ώρες που δεν κάτσαμε λεπτό κι όλο χορευαμε!
——-
Αυτό το παρτυ είχε ακριβως ό,τι εύχομαι για την ζωή όλων μας..κέφι, χαρά, αυθεντικότητα, χορό, τρέλα, τραγούδια, αλήθεια, φίλους και χαμόγελα!! Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες στιγμές που -συμβάλλατε για να- περασαμε ?? (Αν ήξερα ότι θα μπουν έτσι τα 30,δε θα τρόμαζα τόσο?)».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ