Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το «ευχαριστώ» στον Έλτον Τζον μέσα από ένα βίντεο έκπληξη - «Είμαστε τόσο περήφανοι»

Το κλιπ προβλήθηκε πριν από την συναυλία του 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έστειλαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Σερ Έλτον Τζον σε ένα βίντεο-έκπληξη!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ένα σύντομο κλιπ, που παίχτηκε πριν από την αποχαιρετιστήρια συναυλία του εμβληματικού Βρετανού καλλιτέχνη, στο Dodger Stadium και η οποία προβλήθηκε από το Disney+.

«Γεια σου Έλτον, θέλαμε απλώς να πούμε συγχαρητήρια και ότι είμαστε τόσο περήφανοι για σένα και που μπορέσαμε να σε δούμε και στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία σου» άκουμε στην αρχή να λεέι η 41χρονη Μέγκαν, ενώ ο σύζυγός της προσθέτει στη συνέχεια:

«Σε ευχαριστώ που μας διασκέδασες για τόσες δεκαετίες, σε ευχαριστώ που ήσουν ένας πολύ καλός φίλος για τη μαμά μου και σε ευχαριστώ που είσαι και δικός μας φίλος , σε ευχαριστώ που είσαι φίλος με τα παιδιά μας και σε ευχαριστώ που διασκεδάζεις τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αν και επίσημα αυτή είναι η συνταξιοδότησή σου, αυτή δεν θα είναι η τελευταία σου συναυλία, το ξέρουμε. Αλλά σε αγαπάμε και συγχαρητήρια για μια απίστευτη καριέρα».

Στο τέλος του βίντεο η Μέγκαν ακούμπησε γλυκά το κεφάλι της στον ώμο του γιου του βασιλιά Καρόλου και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Σημειώνεται ότι ο Έλτον Τζον είχε εμφανιστεί στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018, ενώ στην συναυλία του έστειλαν μεταξύ άλλων ανάλογα μηνύματα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με την σύζυγό του Τζιλ, καθώς και ο  τραγουδιστής Τόνι Μπένετ.

Πέρασαν σαράντα επτά χρόνια από τότε που ο Έλτον Τζον ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του σταδίου Doger στο 'Αντζελες. Λίγες ώρες πριν στην ίδια σκηνή, αποχαιρέτησε τους 50.000 θεατές επιβεβαιώνοντας ότι είναι η «τελευταία του συναυλία στη Β. Αμερική», σύμφωνα το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται το AP.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

«Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου γιατί θα είμαι 76 ετών του χρόνου», είπε. «Θέλω να τους βγάλω έξω και δείτε γιατί αποσύρομαι». Αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) ενώ οι δύο γιοι του, φορώντας μπουφάν που έγραφαν στο πίσω μέρος «Eλτον» χαιρετούσαν χαρούμενα το κοινό.

Στη συνέχεια, ο Ελτον Τζον ερμήνευσε το χαρακτηριστικό τραγούδι «Goodbye Yellow Brick Road» που έδωσε το όνομά του στην περιοδεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ