Η Kate Hudson εύχεται χρόνια πολλά στην μαμά της Goldie Hawn για τα γενέθλιά της - «Είσαι τα πάντα μου» (φωτό)

Τα τρυφερά λόγια της σταρ

Η Kate Hudson ευχήθηκε χρόνια πολλά στην διάσημη μαμά της Goldie Hawn, που γιόρτασε τα 77ά γενέθλιά της στις 21 Νοεμβρίου.

Την Δευτέρα η 43χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους 16 εκατομμύρια follwers της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών τις οποίες συνόδευσε με τρυφερά λόγια για την σταρ του «First Wives Club».

«Τόσο τυχερή που γιορτάζω την όμορφη μητέρα μου κάθε μέρα ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 21 Νοεμβρίου ήταν η μέρα που γεννήθηκε! Αναρωτιέμαι αν ο Θεός ήξερε τι είχε επινοηθεί στα αστέρια για να δημιουργήσει αυτό το λαμπερό φως; Έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο που μοιράζεται αυτόν τον απόκοσμο πόθο για ζωή και το χαρούμενο πνεύμα.

Μην ξεγελιέστε, η μητέρα μου έχει βάθη που φτάνουν πολύ πέρα ​​από έναν χορό στα ακροδάχτυλα της ζωής.Έχει αμφισβητήσει τα πιο σκληρά μυαλά, στάθηκε στο ύψος της για την αξία της, άνοιξε μονοπάτια για να περπατήσουμε λίγο πιο εύκολα και έκοψε πολλά από αυτά τα ζιζάνια που λατρεύουν να ξύνουν στους αστραγάλους των γυναικών προσπαθώντας να μας κάνουν να γυρίσουμε πίσω, ακολουθεί στις πιο δύσκολες στιγμές και ποτέ δεν παίρνει το όχι για απάντηση.

Η ζωή της μητέρας μου είναι ένας θησαυρός σοφίας που νιώθω βαθιά τιμή που τον γνωρίζω από κοντά. Το πιο σημαντικό, πάντα ήθελε και συνεχίζει να θέλεο να είναι η καλύτερη μητέρα και γιαγιά. Και λοιπόν...ας πούμε ότι κερδίζει σε αυτό ?☺️ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ Γ! Είσαι τα πάντα μου ❤️» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Στις ορισμένες φωτογραφίες βλέπουε μαμά και κόρη να ποζάρουν μαζί, ενώ σε άλλες η Goldie Hawn είναι με τα εγγόνια της. 

Η Husdon και ο  αρραβωνιαστικός της Danny Fujikawa καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους το 2018, ενώ η Kate είναι επίσης μητέρα του  11χρονου Bingham Hawn Bellamy, τον οποίο μοιράζεται με τον μουσικό των Muse, Matt Bellamy και του 18χρονου Ryder Robinson, που έχει αποκτήσει με τον Chris Robinson του ροκ συγκροτήματος The Black Crowe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Υπενθυμίζεται ότι η 77χρονη πλέον ηθοποιός απέκτησε την Kate και τον γιο της Oliver, 46 ετών, με τον δεύτερο σύζυγό της Bill Hudson, με τον οποίο ήταν πανρεμένη από το 1976–1982. Έχει ακόμα ένα παιδί τον 36χρονο Wyatt Russell, με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Kurt Russell .

Φωτογραφίες: Instagram/katehudson

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ