Ο Άστον Κούτσερ στην πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του, με εγκεφαλική παράλυση - Ο ηθοποιός σκουπίζει τα δάκρυά του (βίντεο)

Ο Άστον Κούτσερ έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του Μάικλ, ο οποίος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση.

Οι δύο τους εμφανίζονται μαζί στη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ της Paramount+, «The Checkup with Dr David Agus».

Στην σειρά διάσημοι, όπως η Τζέιν Φόντα και η Όπρα Γουίνφρεϊ μιλούν στον κορυφαίο γιατρό και βιοϊατρικό ερευνητή Dr David Agus για θέματα που αφορούν την ψυχική και σωματική υγεία και τις «μάχες» που έχουν δώσει στη ζωή τους.

Στο τρίλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε διάφορους αστέρες, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται ο 44χρονος ηθοποιός να σκουπίζει τα δάκρυά του και κρατά το χέρι του Μάικλ.

Ο Κούτσερ μιλά επίσης για το δικό του θέμα υγείας, με τον ίδιο να περιγράφει λεπτομερώς τη μάχη του με την αγγειίτιδα - μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που οδηγεί σε φλεγμονή και καταστροφή των αιμοφόρων αγγείων, όπως αναφέρει το celebrity.nine.com.au. «Δεν μπορούσα να περπατήσω και ξαφνικά δεν μπορούσα να δω. Όταν έρχεσαι τετ α τετ με τον θάνατο, αυτόματα σκέφτεσαι τι κάνεις με το σήμερα» τον ακούμε να λέει στο κλιπ. 

Στο τρείλερ βλέπουμε μεταξύ άλλων την Όπρα, αλλά και την  την Τζέιν Φόντα και τη φίλη και συνάδελφό της Λίλι Τόμλιν, οι οποίες μιλούν για τα προβλήματα υγείας τους και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το γήρας. 

Το «The Checkup with Dr David Agus» κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ