Ξετρέλανε τους Αμερικανούς η πριγκίπισσα Κέιτ με τις εμφανίσεις της στην Βοστώνη: Mπλε ηλεκτρίκ & κυπαρίσσι, ζιβάγκο & το περίφημο British καρό

Όλη η γκαρνταρόμπα της... 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σκοπεύει να συναντηθεί με το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Βοστώνη.

«Ο πρόεδρος σκοπεύει να συναντήσει τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν θα είναι στη Βοστόνη. Εξακολουθούμε να επεξεργαζόμαστε τις λεπτομέρειες (της συνάντησης)», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ έφθασαν νωρίτερα σήμερα στη Βοστόνη.

 

 

 

 

Είναι η πρώτη επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες έπειτα από οκτώ χρόνια και το πρώτο ταξίδι του ζεύγους στο εξωτερικό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

 Η πρώτη μέρα του ταξιδιού που κάνουν με αφορμή την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot Prize, περιλάμβανε μια επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης όπου μαζί με τη δήμαρχο και την κυβερνήτη άναψαν τα φώτα του προαύλιου χώρου στα χρώματα του Earthshot.

 

 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησαν κι έναν αγώνα NBA ανάμεσα στους Boston Celtics και τους Miami Heat. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η γιγαντοοθόνη έδειξε το βασιλικό ζεύγος για να τους τιμήσει ενώ υπήρχαν ενημερώσεις για την τελετή των Earthshot Prize.

 

 

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε για τον αγώνα ένα πανέμορφο μπλε ηλεκτρίκ σακάκι με μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες. 

 

 

Όσο για το outfit που επέλεξε κατά την άφιξή της, αυτό ήταν total black. H Kέιτ, έλαμπε στο μαύρο σύνολο, ενώ τα σκουλαρίκια της έδιναν την λάμψη που άρμοζε. 

 

 

Ένα ακόμα σύνολο που μας εντυπωσίασε ήταν το κυπαρισσί παλτό που επέλεξε από Alexander McQueen. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ