Κέιτ Μίντλεντον: Το υπέροχο παλτό Alexander McQueen που φόρεσε την 2η ημέρα της επίσκεψης στην Βοστώνη - Πως το συνδύασε; (φωτό)

Τι φόρεσε η Κέιτ στην δεύτερη μέρα της επίσκεψής τους στην Βοστώνη; 

Η τελευταία περιοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις ΗΠΑ τους έφερε ξανά κοντά με τον Αφροαμερικανό αιδεσιμότατο, ο οποίος έδωσε διάλεξη για την "κληρονομιά της αποικιοκρατίας" στην παρουσίαση του Earthshot την Τετάρτη - λίγες ώρες αφότου το παλάτι του Μπάκιγχαμ παρασύρθηκε σε μια άσχημη φυλετική διαμάχη.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επισκέφθηκαν - παρά το τσουχτερό κρύο - το λιμάνι της Βοστώνης για να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις της ανόδου της στάθμης της θάλασσας στην ακτογραμμή της πόλης.

Η Magdalena Ayed των Harborkeepers δήλωσε στη DailyMail ότι πολλοί άνθρωποι ήταν περίεργοι για το γιατί το βασιλικό ζεύγος επέλεξε τη Βοστώνη για να την επισκεφθεί.

"Υπάρχει πολλή περιέργεια", τόνισε η Ayed. "Ο κόσμος ρωτάει γιατί επέλεξαν τη Βοστώνη ως πόλη των ΗΠΑ και αισθανόμαστε τιμή

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήταν χαμογελαστοί καθώς έφταναν στο λιμάνι - έχοντας κάνει ένα δίωρο διάλειμμα ανάμεσα στις εκδηλώσεις, το οποίο ίσως τους έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουν κάποιες από τις αντιπαραθέσεις που επισκίασαν το ταξίδι τους στις ΗΠΑ, από τη διαμάχη για τον αγώνα του παλατιού του Μπάκιγχαμ που πυροδότησε η νονά του πρίγκιπα μέχρι την κυκλοφορία ενός εκρηκτικού τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix 

Το ζευγάρι έφτασε στο Boston Harbor Defenses το απόγευμα της Πέμπτης, όπου συναντήθηκε με την αιδεσιμότατη Mariama White-Hammond, η οποία εκφώνησε ομιλία στην έναρξη της Earthshot, στην οποία προέτρεψε τους ανθρώπους να "αναλογιστούν την κληρονομιά της αποικιοκρατίας". 

Για την επίσκεψή της στο λιμάνι της Βοστώνης κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στις ΗΠΑ με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, η Κέιτ φόρεσε ένα πανέμορφο καφέ παλτό από τον οίκο Alexander McQueen 

Παρατηρήσαμε επίσης το πορτοκαλί πλεκτό της κάτω από το παλτό, το οποίο είναι ένα co-ord της Gabriela Hearst. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια Daniella Draper και σουέτ μπότες Gianvito Rossi.

Από την άλλη, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσε ένα μπλε παλτό, το οποίο συνδύασε με μπλε παντελόνι και ίδιου χρώματος κασκόλ! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ