Μιχάλης Οικονόμου: «Στα 35 μίλησα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου - Έχω σκεφτεί τι θα πω στο παιδί μου» (βίντεο)

Ο ηθοποιός καλεσμένος στο «Δύο στη 1»

Ο Μιχάλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος στο «Δύο στη 1» με τον ηθοποιό να μιλά στην εκπομπή της ΕΡΤ για την προσωπική του ζωή, την πατρότητα και τα παιδικά του χρόνια.

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι όταν ήταν μικρός πήγαινε σε κηδείες σημαντικών προσώπων, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στο bullying που δέχτηκε λόγω της σεξουαλικότητάς του.

«Μικρός πήγαινα σε κηδείες σημαντικών προσώπων, ένιωθα ότι κάτι παίρνω από τη λάμψη τους, από τη χάρη τους. Γενικά τα πάω καλά με αυτό το κομμάτι, δεν είναι κάτι που με τρομάζει, τα πάω καλά με τον θάνατο. Είμαι συνδεδεμένος με τους δικούς μου ανθρώπους που έχουν φύγει. Έχω τα ονόματά τους πάντα σε ένα χαρτί και όταν περνάω από εκκλησίες τα δίνω για να διαβαστούν. Βάζω μέσα και το δικό μου όνομα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Στη σχολή δεν είχα υποστεί ιδιαίτερο bullying για τη σεξουαλικότητά μου. Ενώ μέσα μου είχα αποδοχή γι’ αυτό που είμαι, πάντα με αφορούσε πολύ η γνώμη των άλλων. Στα 35 μίλησα ανοικτά στην οικογένειά μου και πήρα την αποδοχή. Νομίζω ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει.».

Δείτε επίσης: Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: «Το παιδί μας ήρθε από συγγενικό πρόσωπο, σαν ένα γρήγορο δώρο» (βίντεο)

Και πρόσθεσε ακόμα: « Η πατρότητα σου αλλάζει τη ζωή.Έχω σκεφτεί τι θα πω στο μέλλον στο παιδί μου, δεν ξέρω πότε θα το πω, αλλά κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες και εκεί κάπως είσαι σε μια επαγρύπνηση και κάθε φορά λύνεις τα συγκεκριμένα θέματα που προκύπτουν. Αν μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα έρθει αύριο, μεθαύριο, σε δέκα χρόνια, θα τρελαθώ», 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ