Η δίδυμη αδερφή της Συνατσάκη αποκαλύπτει ποιοι θα είναι οι νονοί της μπέμπας - «Πολύ συγκινημένοι η Μαίρη και ο Ίαν» (βίντεο)

Μίλησε για την γέννηση της ανιψούλας της

Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star, λίγες ώρες μετά τη γέννηση της ανιψιάς της.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και influencer έφερε στον κόσμο με καισαρική, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι

 

 

 

 

 

 

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Συνατσάκη και τον και ο Ίαν Στρατή, οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και δύο περίπου χρόνια. 

Η Αλίκη Συναντσάκη αποκάλυψε μάλιστα ποιοι θα είναι οι δύο νονοί της μπέμπας.

 

 

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα» είπε στην εκπομπή του Strar.

 

 

Και πρόσθεσε: «Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πάρα πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι. Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ