Το είδαμε κι αυτό στην Βραζιλία: Δημοτικός σύμβουλος αρπάζει συνάδελφό του - την φιλάει στη διάρκεια συνεδρίασης (βίντεο)

Ο Marquinhos μετά τον σάλο ζήτησε συγνώμη

 

Σάλος στη Βραζιλία με δημοτικό σύμβουλο που την ώρα της συνεδρίασης άρπαξε και φίλησε μια συνάδελφό του.

Ο Marquinhos da Silva, του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος, φαίνεται σε βίντεο να πιάνει από το χέρι την Carla Ayres, από το  Κόμμα των Εργατικών PT, να σηκώνεται από την θέση του και στη συνέχεια να την τραβά προς το μέρος του, να την αγκαλιάζει να προσπαθεί να της δώσει ένα φιλί. 

Η Ayres, ξαφνιασμένη και αγανακτισμένη, απομακρύνεται γρήγορα, ενώ ο Marquinhos da Silva χαμογελάει και αρχίζει να γελά.

Σύμφωνα με το portugal.postsen.com, το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Florianópolis, πρωτεύουσα της πολιτείας Santa Catarina της Βραζιλίας. Η ειρωνεία είναι ότι στη συνεδρίαση συζητήθηκε ένα σχέδιο του Silva  για τη δημιουργία ενός σώματος για την υπεράσπιση των γυναικών.

Ο Marquinhos μετά τον σάλο ζήτησε συγνώμη με ανάρτησή του, λέγοντας ότι  η συμπεριφορά του ήταν ακατάλληλη.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοτική σύμβουλος κατέκρινε έντονα τη σεξιστική επίθεση που υπέστη και πρόσθεσε ότι η περίπτωσή της, δυστυχώς, δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά  ένα κραυγαλέο παράδειγμα των επιθέσεων που υφίστανται οι γυναίκες γενικά όταν αρχίζουν να καταλαμβάνουν χώρους στην κοινωνία και , στην περίπτωσή της, στην πολιτική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ