Ποια είναι νεώτερη; Η κόρη ή μαμά; Η Paris στην κουζίνα με την Kathy Hilton - εντυπωσιακή η mum (φωτό)

Ποζάρουν σαν δίδυμες αδερφές!

Η Paris Hilton ποζάρει μαζί με την 63χρονη μαμά της Kathy και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ποια είναι πιο νέα - ούτε δίδυμες να ήταν!

Η 41χρονη DJ, επιχειρηματίας και γόνος της γνωστής οικογένειας ανέβασε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τις δύο γυναίκες να προμοτάρουν τη νέα σειρά με μαγειρικά σκεύη, της Paris.

Photos: Instagram/parishilton

Μαμά και κόρη είναι στην υπερπολυτελή τους κουζίνα τους, ντυμένες με ασορτί, χριστουγεννιάτικες πιζτάμες.

H σύζυγος του Richard Hilton, κατάξανθη σαν τις κόρες της, δείχνει αγέραστη - αν και μεταξύ μας σίγουρα θα έχει κάνει τα μπότοξ της. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μάλιστα η ίδια κατάφερε να γίνει viral πριν λίγες ημέρες όταν έβαλε το κραγιόν της, ενώ ήταν στη σκηνή των People's Choice Awards!

 

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να  φτιάχνετε #ThatsHot χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τη μαμά σας, με τις χρισουγεννιάτικες PJ σας! ??✨ ? Λατρεύω αυτή την εποχή του χρόνου γιατί ασχολούμαι με τη διακόσμηση περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου και τους κάνω θρυλικά δώρα. Η υπέροχη σειρά μαγειρικών σκευών μου στο @Amazon και η εμβληματική κούκλα @OfficialRainhowHigh είναι τα τέλεια δώρα για τις γιορτές» διαβάζουμε στο post της Paris Hilton.

Photos: Instagram/parishilton

Σε άλλες φωτογραφίες έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Paris Hilton μαζί με την μητέρα της και το οποίο, όπως μάλλον ήδη θα μαντέψατε είναι λευκό και ροζ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ