Η βασίλισσα Λετίσια στο Λος Άντζελες με σικάτα outfits: Κρεμ σύνολο και καμηλό παλτό ή κατακόκκινο κοστούμι (φωτό & βίντεο)

Πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη με αφορμή τα εγκαίνια του του Ινστιτούτου Θερβάντες

Δύο νέες σικάτες εμφανίσεις από την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο Λος Άντζελες, με αφορμή τα εγκαίνια του του Ινστιτούτου Θερβάντες (Cervantes).

Ο πρέσβης της Ισπανίας στις ΗΠΑ υποδέχτηκε την 50χρονη σύζυγο του βασιλιά Φελίπε, η οποία ήταν ντυμένη στα κόκκινα με ένα κοστούμι από τον σχεδιαστή, με έδρα τη Μαδρίτη, Roberto Torretta, το οποίο έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το κομψό look ολοκληρώθηκε με ένα παλτό Carolina Herrera του ίδιου χρώματος, ένα τσαντάκι - επίσης από την αγαπημένη της designer - και διακριτικά χρυσά κοσμήματα. 

 

Στα εγκαίνια του Ινστιτούτου είδαμε την πρώην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων με ένα κομψό κρεμ σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μια midi φούστα και μια ασορτί μπλούζα με μακριά μανίκια.

 

 

Συνδύασε το outfit της με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες που είχαν λουράκια στο μπορστινό μέρος, ένα καμηλό παλτό και ένα τσαντάκι σε ανάλογους τόνους με τα ρούχα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ