Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαμογελαστή με μίνι φόρεμα & γιορτινό φόντο - «2022 γεια σου, πάρ' τα όλα δικά σου!» (φωτό & βίντεο)

Τι είπε στις κάμερες για το διαζύγιό της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο πάρτι που έγινε για τους συντελεστές της παράστασης «Σκρουτζ, Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία-Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll».

Η ηθοποιός επέλεξε ένα πολύ όμορφο σύνολο και συγκεκριμένα ένα μίνι φόρεμα σε πράσινους τόνους, το οποίο και σνυδύασε με ένα ημιδιαφανές μαύρο καλσόν, ψήλες μπότες και ένα δερμάτινο τζάκετ, του ίδου χρώματος.

Χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά και μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Φωτογραφίες: NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο event για τα όσα έυχεται για νέο έτος, αλλά και για το πρόσφατο διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο υπενθυμίζεται ότι έχει αποκτήσει δύο αγόρια.

«Αν μπορούσα να πω κάτι για το 2022 θα ήταν το ‘γεια σου, πάρ’τα όλα δικά σου’. Το 2023 που έρχεται εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό, με υγεία, με αγάπη, με δημιουργικότητα, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, με αλλαγές και καινούργια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να μπαίνω σε καινούργια χωράφια, να δοκιμάζω πράγματα, για αυτό και ξεκίνησα το τραγούδι. Πιστεύω θα είναι μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα» είπε.

Για τον χωρισμό της ανέφερε: «Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πώς μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ