Bugsy Siegel: Στο σφυρί η έπαυλη όπου δολοφονήθηκε ο διαβόητος μαφιόζος-Πωλείται για 17 εκατ. δολ.

Ο Bugsy Siegel είχε νοικιάσει την έπαυλη για την ερωμένη του, ηθοποιό Virginia Hill.

Έναντι 17 εκατομμυρίων δολαρίων βγαίνει στο σφυρί η έπαυλης του διαβόητου μαφιόζου Bugsy Siegel. Ήταν εκεί όπου δολοφονήθηκε ο γνωστός Αμερικανός γκάνγκστερ, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τζόγου στο Λας Βέγκας.

Ο Benjamin «Bugsy» Siegel, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, είχε νοικιάσει την έπαυλη με τα επτά υπνοδωμάτια και τα έξι μπάνια για την ερωμένη του, ηθοποιό Virginia Hill.

Εκείνη υπηρετούσε ως αγγελιοφόρος της μαφίας. Συναναστρεφόταν με αστέρες του Χόλιγουντ και οδήγησε στην πρώιμη ανάπτυξη του Λας Βέγκας.

Ήταν στην εντυπωσιακή έπαυλη που τη νύχτα της 20ης Ιουνίου 1947 έπεσε νεκρός ο Bugsy Siegel, την ώρα που διάβαζε την εφημερίδα του, από χτύπημα αγνώστου. Τον πυροβόλησε από το μπροστινό παράθυρο του σπιτιού με μια καραμπίνα. Δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Η έπαυλη, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Μπέβερλι Χιλς, έχει αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες με τα χρόνια.

Μυστήριο ποιος σκότωσε τον Bugsy Siegel

Σύμφωνα με τη μεσίτρια Myra Nourmand, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. «Σε αντίθεση με άλλα σπίτια εκείνης της εποχής, έχει διατηρηθεί όμορφα με τις ξεχωριστές του λεπτομέρειες.

Τα ζωγραφισμένα στο χέρι πλακάκια, το περίτεχνο φουαγιέ, οι τοίχοι από γυψομάρμαρο και τα κάγκελα από σφυρήλατο σίδερο.

Παράλληλα υπάρχουν σύγχρονες και μοντέρνες πινελιές. Είναι ένα σπίτι γεμάτο φως με παράθυρα και ψηλά ταβάνια παντού», δήλωσε στο People.

Τη νύχτα της 20ής Ιουνίου 1947, ενώ ο Bugsy καθόταν με τον συνεργάτη του Allen Smiley στην έπαυλη της Virginia Hill στο Beverly Hills, δέχτηκε δολοφονική επίθεση που του στέρησε τη ζωή.

Κάποιοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για δειλή προσέγγιση, δεδομένου ότι έστησαν ενέδρα και τον χτύπησαν από απόσταση. Η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος και γιατί σκότωσε τον αδίστακτο «Bugsy» με τα βαθιά μπλε μάτια και το πλατύ χαμόγελο.

Μια από τις θεωρίες θέλει τον Bugsy να έκλεψε χρήματα από τη μαφία και για αυτό να δόθηκε εντολή για τη δολοφονία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ