Gwen Stefani: Εντελώς αγνώριστη από τις πλαστικές - Προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της (φωτό)

Δείτε την σε νέα κλικς.. 

Η Γκούεν Στέφανι, είναι μια από τις γυναίκες στις οποίες φαίνεται πως ο χρόνος σταμάτησε. Η 53χρονη σταρ, μάλλον έχει βρει το ελιξίριο της νεότητος, αφού η επιδερμίδα της παραμένει αλαβάστρινη. 

Όμως οι τελευταίες φωτογραφίες της, που κάνουν τον  γύρο του διαδικτύου , προκάλεσαν συζητήσεις και ανησυχίες, αφού ήταν εντελώς αγνώριστη. Κάποιοι είπαν πως το έχει παρακάνει με τις πλαστικές επεμβάσεις. 

 

 

 

Οι εν λόγω φωτογραφίες είναι κάποιες που δημοσίευσε στο Instagram story της, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του The Voice, του σόου ταλέντων στο οποίο βρίσκεται ως κριτής.

Στις φωτογραφίες, η Stefani εμφανίζεται με "χριστουγεννιάτικη" εμφάνιση, με μια λαμπερή κόκκινη φόρμα και έντονο κόκκινο κραγιόν.

 

 

 

Παρά το γεγονός ότι πολλοί θαυμαστές της έδωσαν συγχαρητήρια για την τελευταία της εμφάνιση, είχε και αρκετούς που την έκριναν σκληρά. 

 

 

"Νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα έργο από κερί", ανέφερε ένα σχόλιο σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της. "Πού είναι η Gwen; Εννοώ την αυθεντική Gwen", είπε ένας άλλος. Ίσως το πιο καταδικαστικό σχόλιο ήταν το εξής: "Ώστε αυτό είναι τώρα το πρόσωπο της Γκουέν, μακάρι να ηρεμούσε με τις επεμβάσεις". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ