Γιάννης Διακογιάννης: Το τελευταίο «αντίο» στον κορυφαίο αθλητικογράφο - Ποιοι πήγαν στην κηδεία του (φωτό - βίντεο)

 Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον κορυφαίο αθλητικογράφο... 

To τελευταίο αντίο στον Γιάννη Διακογιάννη τον δημοσιογράφο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε η κηδεία του.

Πλήθος κόσμου, έδωσε το ύστατο “χαίρε” στον sportcaster , που  έδωσε διαφορετική διάσταση στο αθλητικό ρεπορτάζ.

 

Δείτε επίσης: 

Ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, όπως και το ιστορικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, Δομάζος – Αντωνιάδης.

Ο ΠΣΑΤ, όπως ανακοίνωσε, τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στον κλάδο, αλλά και σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αποφάσισε να αναλάβει όλες τις δαπάνες της εξοδίου ακολουθίας.

 

Στην κηδεία έδωσαν επίσης το «παρών» και μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου όπως ο Νίκος Σαργκάνης, συνάδελφοί του όπως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Πάνος Σόμπολος αλλά και άνθρωποι του πολιτισμού όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος. 

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Διακογιάννης πέθανε σε ηλικία 91 ετών την Τετάρτη (13/12), σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο. 

Στεφάνια στη μνήμη του θρυλικού δημοσιογράφου έστειλαν ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στεφάνια στη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη έστειλαν ακόμα οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης,  η ΕΣΗΕΑ, αλλά και η ΕΡΤ και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ