Καρολίνα Κούρκοβα: Η Τσέχα καλλονή φόρεσε το απόλυτο γιορτινό σύνολο & δίνει ιδέες - midi φούστα, πουκάμισο, χρυσό σακάκι (φωτό)

Μια υπέροχη πρόταση για τις εμφανίσεις μας!

Ιδέες για τις γιορτινές μας εμφανίσεις δίνει μέσα από το Instagram η Καρολίνα Κούρκοβα.

Η 38χρονη καλλονή από την Τσεχία μοιράστηκε με τους 1 εκατομμύριο followers της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να φορά ένα υπέροχο σύνολο.

Ειδικότερα το μοντέλο και πώην αγγελάκι της Victoria Secret είναι ντυμένη με μια ασημένια, midi φούστα την οποία έχει συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο, χρυσό σακάκι και ένα ζευγάρι θηλυκά πέδιλα.

Photo: Instragram

Οι φούστες με πούλιες και στρας είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γιορτές, ενώ το πουκάμισο παραμένει μια κλασική, αγαπημένη πρόταση.

Την ίδια ώρα η Κούρκοβα, με την συγκεκριμένη εικόνα, μας δείχνει πως μπορούμε να ταιριάξουμε όμορφα δύο διαφορετικά metallic κομμάτια.

Η αλήθεια είναι πως τελευταία είναι της μόδας - τόσο στα ρούχα, όσο και στα κοσμήματα - να «μπλέκουμε» το χρυσό με το ασημένιο και τι καλύτερο, από το να εφαρμόσουμε την τάση αυτή, σε ένα χριστουγεννιάτικο look!

 

 

 

 

 

 

Στο post της η Καρολίνα γράφει: «Τα γιορτινά ρούχα είναι καλύτερα όταν συνδυάζονται με κλασικά στυλ σώματος και σχημάτων, όπως αυτό το blazer και η pencil φούστα. Συνδυάστε τα με απλά κομμάτια όπως ένα λευκό πουκάμισο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ