Οι Σουηδοί royals σε ένα γιορτινό βίντεο - Η διάδοχος Βικτώρια με τον σύζυγό της, την πριγκίπισσα Εστέλ και τον πρίγκιπα Όσκαρ

Επισκέφτηκαν την Βασιλκή Όπερα και έστειλαν τις ευχές τους για τις γιορτές

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας επισκέφτηκε με την οικογένειά της την Βασιλική Όπερα για να παρακολουθήσουν την  παράσταση του μπαλέτου «Cinderella».

Πριν σκηκωθεί η αυλαία η 10χρονη πριγκίπισσα Εστέλ και ο 6χρονος πρίγκιπας Όσκαρ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με μερικούς από τους ανθρώπους που εργάζονται στην Royal Opera και να μάθουν περισσότερα για την εθνική σκηνή όπερας και μπαλέτου της Σουηδίας.

Η 45χρονη διάδοχος του θρόνου - κόρη του βασιλιά Καρλ Γουστάβ και της βασίλισσας Σίλβια - ήταν ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα από το brad &Other Stories.

Η κόρη της, η οποία την ακολουθεί στην σειρά διαδοχής φορούσε ένα καρό φουστάνι Ralph Lauren, με γιακά και κοντά μανίκια.

Όσο για τους άντρες της οικογένεια ο πρίγκιπας Ντάνιελ, 49 ετών, φορούσε ένα κοστούμι, λευκό ποτκάμισο και γραβάτα, ενώ ο γιος του ήταν ντυμένος με ένα λευκό polo μπλουζάκι και από πάνω ένα σκούρο γκρι πουλοβεράκι.

Όπως αναφέρει το parismatch.com έχει γίνει πλέον παράδοση, η Βικτώρια να στέλνει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μέσω ένος βίντεο με την οικογένειά της.

Έτσι φέτος στο Instagram της βασιλικής οικογένειας, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο από την επίσκεψη τους στην Όπερα, η οποία βρίσκεται στην Στοκχόλμη και το 2023 θα γιορτάζει τα 250 χρόνια της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ