Story of the day: Νοτιοαφρικανός πάστορας χρεώνει τους ανθρώπους 1. 160 δολάρια για να.... "δουν τον Θεό στον ουρανό"

Δείτε τα ποσά που χρεώνει! 

Ένας νοτιοαφρικανός πάστορας προκάλεσε πρόσφατα διαμάχη στο διαδίκτυο, αφού αποκαλύφθηκε ότι χρεώνει τον κόσμο πάρα πολλά χρήματα για θαύματα στην πραγματική ζωή, όπως το να... δουν τον Θεό στον ουρανό.

Σύμφωνα με μια διαφημιστική αφίσα που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο πάστορας MS Budeli έχει τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν το μέλλον τους στα smartphones τους, να διαγράψουν όλα τα οικονομικά τους χρέη και να δουν ακόμη και το Θεό.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι είναι να εμφανιστούν στο "Συνέδριο Λατρείας" του και να πληρώσουν τα ειδικά τέλη προσευχής.

Στις 25 Δεκεμβρίου, ο πάστορας MS Budeli έχει προγραμματίσει να διοργανώσει το Συνέδριο Λατρείας του, μια ειδική εκδήλωση όπου οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τα κηρύγματά του και να συμμετάσχουν σε μερικές πραγματικά ξεχωριστές προσευχές, αναφέρει το odditycentral

Το μόνο πρόβλημα είναι τα... χρήματα!  Για παράδειγμα, "για να δουν τον Θεό στον ουρανό", οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν 20. 000 ραντ (1. 160 δολάρια), αν θέλουν να διαγραφούν όλα τα χρέη τους, πρέπει να πληρώσουν 5. 000 ραντ (290 δολάρια), για να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα, θα χρειαστούν 10. 000 ραντ (580 δολάρια), και για να δουν το μέλλον τους σε ένα smartphone, 20. 000 ραντ (1. 160 δολάρια).

Το πιο τρελό είναι πως ο MS Budeli χρεώνει τον κόσμο 300. 000 ραντ (17. 400 δολάρια) για να νικήσουν το Aviator Game, ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ