Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η διαφορετική γιορτινή ανάρτηση του ηθοποιού – Ποιος είναι ο τετράποδος φίλος του (βίντεο)

Αυτές τις μέρες τα social media έχουν γεμίσει με ευχές, από φίλους μας αλλά και επωνύμους που, ενδεχομένως, ακολουθούμε.

Όμως μια ανάρτηση ξεχωρίζει γιατί έγινε με σπουδαίο σκοπό. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέβασε ένα βίντεο με έναν χαριτωμένο και ενθουσιώδη σκυλάκο, τον Μάρλεϊ, μπροστά από χριστουγεννιάτικο στολισμό, προωθώντας την υιοθεσία του.

«Αν ψάχνετε μια σχέση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και να μείνει πάντα μέσα σε αυτήν, και να κάνει και τα Χριστούγεννα του Μάρλεϊ και τα δικά σας καλύτερα», σχολιάζει, δεν έχετε παρά να τον υιοθετήσετε. Και πράγματι, όσοι έχουν κάνει το βήμα να υιοθετήσουν ένα ζώο, μπορούν να επιβεβαιώσουν την τεράστια δύναμη που έχει να αλλάζει τη ζωή μας, και εμάς τους ίδιους, προς το καλύτερο.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο αγαπημένος ηθοποιός κινητοποιείται για φιλοζωικό σκοπό. Ενδεικτικά, πριν από έναν χρόνο είχε ποζάρει για το SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece, σε μια φωτογράφιση επώνυμων γατομπαμπάδων για το πρώτο ημερολόγιο του φιλοζωικού σωματείου με θέμα «Real Men Are Kind To Animals» (Οι αληθινοί άντρες είναι καλοί με τα ζώα).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ