Όλγα Κεφαλογιάννη: Λαμπερή στο πλευρό του Μίνου Μάτσα - «καλά Χριστούγεννα, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας» (φωτό)

Οι ευχές για τις γιορτές και το υπέροχο σύνολό της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα, μέσα από το Instagram.

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο Μίνω Μάτσα.

Στο στιγμιότυπο την βλέπουμε να φορά ένα όμορφο μωβ φόρεμα με παγιέτες και ένα ζευγάρι αστραφτερά σκουλαρίκια.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης από πλευράς του είναι ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι.

«Καλά Χριστούγεννα, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας!» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Ακόμα στο μήνυμά της για τις γιορτές η πολιτικός έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα! Πολλές ευχές σε όλες και όλους για υγεία, χαρά και ευημερία!».

Πριν κάποιες ημέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει στο Breakfast@Star, με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Προσπαθώ να έχω αρκετό χρόνο και για τα μωρά, ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους ζητώ να με καταλάβουν. Θέλω να περνάω την Κυριακή μου μαζί με τον Μίνω και τα μωρά» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στην ζωή της είπε ότι «για κάθε γυναίκα η μητρότητα είναι μια τομή της ζωής της, το ίδιο είναι και για μένα, είναι το πριν και το μετά τα παιδιά. Άλλες προτεραιότητες, άλλη ματιά στα πράγματα και άλλη διάθεση».

Για τον Μίνω Μάτσα και την σχέση τους ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που μπορείς να αισθάνεσαι ότι αφήνεσαι, ότι είσαι ελεύθερη και ότι υπάρχει πολύ ειλικρίνεια και αλήθεια. Βεβαίως μεγάλος σεβασμός εκτίμηση και αγάπη.

Ένα μυστικό με τον σύντροφό σου είναι να έχεις έναν κοινό κώδικα στο χιούμορ. Εμείς από την πρώτη στιγμή που καθίσαμε και μιλήσαμε, αρχίσαμε να γελάμε. Είχαμε αρκετή χημεία και από εκεί και πέρα πολλές φορές δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, κοιταζόμαστε και μετά καταλαβαίνουμε πως σκεφτήκαμε το ίδιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ