Η Κατερίνα Διδασκάλου ποζάρει με την κόρη της Φλώρα, αλλάζοντας βραδινά σύνολα για τις γιορτινές μέρες (φωτό)

«Χριστουγεννιάτικη έξοδος και fun φωτογράφιση»

Η Κατερίνα Διδασκάλου και η κόρη της Φλώρα βρέθηκαν στο ατελιέ της Πέννυς Βόμβα και δοκίμασαν ρούχα του brand Rien, για τις γιορτινές ημέρες!

«Χριστουγεννιάτικη έξοδος και fun φωτογράφιση με τη Φλώρα μου στο φιλόξενο ατελιέ της Πενυς Βόμβα @penny_of_rien - @rienbypennyvomva με τις υπέροχες δημιουργίες της. Καλές γιορτές» έγραψε στην ανάρτησή της.

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε την ηθοποιό με ένα υπέροχο λαδί κοστούμι, συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο και μια μεγάλη τσάντα, ιδανική για πρωινές εμφανίσεις.

Ακόμα φόρεσε ένα βελούδινο, μωβ μίνι φόρεμα και ένα φανταστικό παλτό του ίδου χρώματος, με χρυσές λετπομέρειες στο τελείωμα.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια και ένα ημιδιάφανο καλσόν.

Στην τρίτη φωτογραφία η Διδασκάλου ποζάρει αγκαλιά με την Φλώρα, η οποία είναι ντυμένη με ένα μακρύ λευκό, «τριχωτό» πανωφόρι και κρατά μια μπεζ τσάντα-φάκελο.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Διδασκάλου, εκτός από την Φλώρα έχει αποκτήσει άλλη μια κόρη, με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Βέη, ενώ έχει επίσης έναν γιο από δεύτερο γάμο της.

Η ίδια είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της: «Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα.».

Photos: Instagra

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ