Αρραβωνιάστηκε η Σερ; Το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που της δώρισε ο κατά 40 χρόνια νεότερος σύντροφός της (φωτό & βίντεο)

Πυροδότησε τις φήμες!

Eνα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι, σε σχήμα δάκρυ, έλαβε η Σερ από τον φίλο της, Αλεξάντερ Έντουαρντς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η 76χρονη «θεά» της pop μοιράστηκε με τους 4 εκατοομύρια followers της στο Twitter, μια φωτογραφία με το υπέροχο αυτό κόσμημα, ενώ στην ανάρτηση έγραψε το όνομα του καλού της και την φράση: «δεν υπάρχουν λόγια».

Photo: Twitter

Φυσικά η δημοσίευση προκάλεσε ερωτηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν είναι ένα απλό δώρο ή δαχτυλίδι αρραβώνων.

Όπως αναφέρει το People, λίγες ώρες αργότερα, η Σερ - χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες - αναδημοσίευσε τη φωτογραφία εξηγώντας ότι την πόσταρε: «επειδή το μανικιούρ του είναι τόσο ωραίο», με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να συνεχίζουν να τη ρωτούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης και ο 36χρονος μουσικός παραγωγός, ο οποίος είναι γνωστός και ως «AE», είχαν γίνει πρωτοσέλιδο όταν ο φωτογραφικός φακός του είχε «τσακώσει» να περπατούν χέρι-χέρι, τον Νοέμβριο, στο Λος Άντζελες. 

Στη συνέχεια η Σερ επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι σε σχέση, μέσα από το Twitter, με την ίδια να υπερασπίζεται το γεγονός ότι έχουν 40 χρόνια διαφορά ηλικίας, γράφοντας μεταξύ άλλων  πως «η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά. Απλά βλέπει ❤️ ❤️». Το συγκεκριμένο tweet έχει πλέον κατέβει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikkioh_presents

Σημειώνεται ότι η Σερ υπήρξε παντρεμένη με τον  Sonny Bono από το 1964 έως το 1975 και με τον Gregg Allman από το 1975 έως το 1979. Στην ζωή της είχε αρκετούς δεσμούς με μικρότερους άντρες, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Val Kilmer, ο Tom Cruise και ο Rob Camilletti.

Μιλώντας τον Δεκέμβριο στο Kelly Clarkson Show είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Οι μεγαλύτεροι άντρες απλά δεν με ήθελαν τόσο πολύ. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Είχα κάποιος άντρες κοντά στην ηλικία μου αλλά για κάποιο λόγο δεν τους άρεσα τόσο πολύ. Και οι ίσως οι πιο νέοι άντρες δεν ενδιαφέρονται αν είσαι αστεία ή εξωφρενική και θέλουν να κάνουν ηλίθια πράγματα και εσύ να έχεις δυνατή προσωπικότητα. Δεν χαρίζω την προσωπικότητά μου σε κανέναν εντάξει;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K? (@groovyhollywood)

Ο  Έντουαρντς από την άλλη έβγαινε με την Άμπερ Ρόουζ για τρία χρόνια πριν λήξει η σχέση τους τον Αύγουστο του 2021, όταν το μοντέλο και παρουσιάστρια τον είχε κατηγορήσει ότι  την απάτησε με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ