Το γιορτινό πουλόβερ του διαδόχου πρίγκιπα Haakon, το Dior jacket της Mette-Marit - Με το παλτό της μαμάς της η 19χρονη Ingrid Alexandra (φωτό)

Ποζάρουν χαμογελαστοί!

Γιορτινοί και χαμογελαστοί οι royals της Νορβηγίας!

Στον λογαριασμό @royalchildren_europe στο Instagram αναρτήθηκαν φωτογραφίες από την επίσκεψη που είχαν κάνει ο πρίγκιπας Haakon και η πριγκίπισσα Mette-Marit, μαζί με την μεγάλη τους κόρη, στην Κλινική για παιδιά και νέους στο Rikshospitale, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στις εικόνες το ο διάδοχος του θρόνου φοράει ένα γιορτινό πουλόβερ με τον Άγιο Βασίλη. Η σύζυγος του είναι ντυμένη με ένα φόρεμα Pia Tjelta και ένα μαύρο jacket Christian Dior.

Όσο για την 19χρονη πριγκίπισσα Ingrid Alexandra, εκείνη φορούσε ένα παλτό από το brand Joseph, το οποίο ανήκει στην μητέρα της, ένα κόκκινο πουλόβερ, ένα γρκι παντελόνι και μαύρα μποτάκια Acne Studios. 

Η εγγονή του βασιλιά Harland είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής μετά τον μπαμπά της, ενώ να σημειωθεί πως το πριγκιπικό ζεύγος έχει ακόμα έναν γιο, τον 17χρονο πρίγκιπα Sverre Magnus.

Η Mette-Marit από πλευράς είναι επίσης μητέρα του 25χρονου Marius Borg Høiby. Η ίδια γνώρισε τον πρίγκιπα Haakon σε μουσικό φεστιβάλ τη δεκαετία του 1990 και οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2001.

Ωστόσο όταν αρραβωνιάστηκαν πολλοί  Νορβηγοί αισθάνονταν ότι η επιλογή του διαδόχου ήταν αμφίβολη, αφού η 49χρονη σήμερα Mette-Marit ήταν μία ανύπαντρη μητέρα με ένα γιο. Πλέον όμως την έχουν αποδεχτεί και μια μέρα θα γίνει βασίλισσα της Νορβηγίας.

Σημειώνεται ότι ο πεθερός της, βασιλιάς Harland μέσα στις γιορτές νοσηλεύετηκε στο νοσοκομείο καθώς υπέστη μια λοίμωξη που απαιτούσε ενδοφλέβια αντιβίωση. Ο 85χρονος μονάρχης βρίσκεται τώρα ξανά μαζί με την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ