Προσευχηθείτε για τον Τζέρεμι: Αυτό ζήτησε ο φίλος του ηθοποιός Μάρκ Ράφαλο από τους θαυμαστές του – Θα υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση

Ο Μάρκ Ράφαλο αδελφικός φίλος του Τζέρεμει Ρένερ ζητά από τους θαυμαστές του, να προσευχηθούν για τον συμπρωταγωνιστή του ο οποιός αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται ύστερα από το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα του, το οποίο τον παρέσυρε.

O Ρένερ βρίσκεται στην εντατική και θα υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστούν τα «εκτεταμένα τραύματά του». Ο ηθοποιός της Marvel υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του.

Διαβάστε ακόμα

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τον εκχιονισμό του σπιτιού του – Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο

Ο 51χρονος ηθοποιός, υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς.

Ο Ράφαλο, ο οποίος αποκαλεί τον Ρένερ αδελφό, έστειλε μέσω Instagram ένα μήνυμα στον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή και φίλο.

«Προσευχές για τον αδελφό μας για πλήρη και γρήγορη ανάρρωση. Παρακαλώ στείλτε τη θεραπευτική καλοσύνη με τον τρόπο σας» σημείωσε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός που στη Marvel ενσαρκώνει τον Χαλκ.

Ο Μαρκ Ράφαλο και ο Τζέρεμι Ρένερ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε μια ταινία μαζί το 2012 κατά τη διάρκεια της πρώτης ταινίας «Avengers».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ